Ankara Pursaklar'ın Sultanları Karadeniz Takımlarına Geçit Vermedi

Pursaklar'ın Sultanları Karadeniz Takımlarına Geçit Vermedi

15.11.2017 - 10:36 | Son Güncellenme:

.

Pursakların Sultanları Karadeniz Takımlarına Geçit Vermedi

Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, son iki haftada oynadığı Karadeniz takımlarından Gümüşhane Gençlerbirliği’ni 3-1, Samsun Büyükşehir’i ise 3-2 mağlup etti.
Pursaklar’ın sultanları, 1. Lig Bayanlar B Grubu’nda mücadelesini sürdürüyor. Geride kalan 7 haftada 11 puan toplayan Pursaklar temsilcisi, son iki hafta Karadeniz ekiplerine geçit vermedi. 6. Hafta Pursaklar’da Gümüşhane Gençler Birliğine karşı ilk seti 25-18’lik farkla alan Pursaklar Voleybol Takımı, ikinci seti rakibine kaptırdı. Teknik Antrenör Salih Yergin’in hamlesi ile üçüncü ve dördüncü setleri 25-17, 25-16 alan Pursaklar’ın sultanları, Gümüş Kızları mağlup edip 3 puanı hanesine yazdırdı.
1. Lig Bayanlar B Grubu’ndaki 7. hafta maçını deplasmanda oynayan Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, ligin en iddialı takımlarından biri olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent’e karşı elde ettiği oyun üstünlüğü ile zorlu rakibini mağlup etti. İlk sette geriye düşen Pursaklar Voleybol Takımı, ikinci sette 25-21’lik sayı ile oyunu dengeledi. Üçüncü sette büyük baskı kuran Pursaklar, seti 26-24’lük skor ile kazanıp fark açtı. Dördüncü sette ise büyük bir çekişme yaşanırken, Samsun durumu eşitledi. Son sette güçlü rakibi karşısında oyun üstünlüğünü yeniden ele alan Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, 15-11’lik set sayısı ile Samsun Büyükşehir’i 3-2 mağlup etti. 19 Kasım’da Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacak olan Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, kapalı spor salonunda çalışmalarını sürdürüyor.