Dikkat Mars geri dönüyor !

22 Nisan ve 22 Mayıs yakınlarındaki günlere dikkat edelim

Bu yılın dikkat çekici astroloji olaylarından birisi yarın gerçekleşiyor. Savaş ve mücadele gezegeni Mars Yay burcunda gerilemeye başlıyor. Özellikle ilginç olan başka bir durum ise Pluton’un da Pazartesi günü gerilemeye başlayacak olması. Bugünlerde şiddet içeren olaylara karşı çok daha önlemci ve dikkatli olmalıyız. Zira Pluton diğer adıyla Hades gizli kalan şeyleri, yer altı dünyasına ait olayları, güç ve mücadele içeren konuları anlatır. Bu sürecin yıl ilk yarısına hakim olacağı görülmekte. Mars ancak 30 Haziran’da düzelecek ve bu arada Akrep burcuna geri dönmüş olacak. Kuşkusuz bu gelişmeler, 22 Nisan ve 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan dolunayların Mars’ın şiddet içeren etkisini daha fazla ortaya çıkarabilir. Her iki dolunay haritasında da dolunay Mars’la dikkat çekici ilişkiler kuruyor. Bu nedenle 22 Nisan ve 22 Mayıs öncesindeki birkaç güne özellikle önlemci yaklaşmakta fayda var.

Haberin Devamı

Kişisel hayatımızda bu dönemde sakin ve soğukkanlı olmaya özen gösterelim. Belirli olaylar özellikle acele etmemize ve çok çabuk karar almamıza neden olabilir. Mars ayırıcı, kopartıcı karakterdedir. Öfkenin neden olabileceği aşırılıklara özellikle dikkat etmeliyiz. Bu süreçte, yükselen burcunuza göre belirli konularda daha tedbirli olabilirsiniz.

Yükselen burcu Koç olanlar için bu dönemde fikirlerde, inançlarda aşırılıklar, tartışmalar, uzaklarla ilgili gelişmeler ve yolculuklarla ilgili konular daha yorucu ve çaba sarfettirici olabilir. Medya ve iletişim konularına da özenli yaklaşılmalı. Yükselen burcu Boğa olanlar bu dönemde fiziksel risklere, ameliyatlara ve aynı zamanda ortaklı konularda miras ya da finansal işlere daha tedbirli yaklaşmalılar. Eşin ya da ortağın maddi koşulları mücadele getirebilir. Yükselen burcu İkizler olanlar bu dönemde fiziksel risklere, vücuda gelebilecek darbelere, aynı zamanda tartışmalara, evlilik hayatlarına daha çok özen göstermeliler. Yükselen Yengeç’ler başta sağlık ve hizmet konuları olmak üzere, çalışma ortamındaki gelişmelere dikkat etmeliler. Fiziksel açıdan yorgun düşüren koşullarla karşılaşabilirler. Yükselen Aslan’lar bu dönemde çocuklarla ilgili konular, aşk hayatına ait gelişmeler ve parasal açıdan spekülasyon içeren durumlara daha sakin yaklaşmalılar ve öfkeden uzak durmalılar. Yükselen Başak’lar ise eve, aileye, babaya, toprağa ait konulara, evin güvenlik koşullarına daha fazla dikkat etmek durumundalar.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler bu dönemde yakın çevrelerinde olup bitenlerle, görüşme, yazışma, anlaşma ve yolculuklarla ilgili işlere, kardeşlerle, komşularla ilgili konulara daha sakin ve dengeli yaklaşmalılar. Yükselen Akrep’ler bu süreçte gereksiz masraflar, nakit durumlarını kontrol etmeleri gereken gelişmeler ve iş hayatına yönelik bazı sorunlar, mücadeleler gündeme gelebilir. Özellikle yükselen Yay’lar bu dönemde çok daha sakin ve akılcı olmaya bakmalılar. Tartışmalar, kavgalar, bedensel sağlık önemli alanlar olarak görülmekte. Riskli işlerden uzak durmalılar. Yükselen Oğlak’lar bu dönemde gizli saklı durumlar, kimi zaman gizli düşmanlık ya da geçmişten kaynaklanan durumlar yüzünden huzursuzluk yaşayabilirler. Bilemedikleri konularda adım atmamalılar. Yükselen Saka’lar bu dönemde gruplarla, arkadaşları ile ilgili konularda daha dengeli ve soğukkanlı olmalılar. Gelecek beklentilerinde yeni kararlar vermek durumunda olabilirler. Yükselen Balık’lar ise bu dönemde iş hayatında, sorumluluklar alanında, üstleri ile ilişkilerinde ve toplum önündeki konumlarında bazı mücadeleler vermek ve alternatifler geliştirmek durumundalar. Kısaca bu dönemde, bizi öfkeye ya da tartışmalara götürebilecek olaylar karşısında daha temkinli davranmaya gayret etmeli, fiziksel risk taşıyan işlerden uzak durmalıyız.

Haberin Devamı