Yeniayda neler var ?

Önümüzdeki yeniay her açıdan çok ilginç ve dikkat çekici koşullara dikkat çekiyor.

Önümüzdeki yeniay her açıdan çok ilginç ve dikkat çekici koşullara dikkat çekiyor. Öncelikle 7 Nisan’da gerçekleşecek olan yeniayı, ilkbaharın işaretçisi, burçlar kuşağının da ilk burcu Koç’ta gerçekleşmesi açısından önemsemeliyiz. Yeni başlangıçlara işaret eden Koç burcu ile yeniayın kendisi güçlü bir itilim ve yenilenme göstermekte. Dahası, bu yeniayın derece olarak ani değişiklikler ve sarsıntılar getiren Uranüs’le birleştiğini ve aynı zamanda Pluton’la da kare açı yaptığını görüyoruz. Uranüs beklenmedik gelişmeleri temsil ederken, Pluton hatta zorunlu bir değişimi ve hayatımızı kökten yenileyen koşulları temsil ediyor. Dolayısıyla bu dönemde kontrolümüz dışında pek çok çevresel değişiklikle karşılaşabiliriz. Böyle bir dönemde değişime direnmemek, yeni bir adım atmaya cesaret göstermek çok şey kazandıracak. Aşağıda yükselen burcunuza göz atarak, bu güçlü yeniayın sizin için ne gibi temalar barındırdığını okuyabilirsiniz:

Haberin Devamı

Yükselen Koç’lar için bu dönemde yaratıcılıklarını daha bağımsız biçimde ifade edebilecekleri fırsatlar var. Özgür ve başkaldıran yönlerini daha dikkat çekici biçimde ifade edebilirler. Ancak iş hayatında sorumluluklar alanında bazı bedeller de gündeme gelebilir. Yükselen Boğa’lar bu dönemde bir yandan ailelerini ve ev hayatına yönelik konulara önem vermek durumunda kalırken, çok fazla kestiremedikleri koşullar içindeler. Onları sarmalayan yeniliklere ayak uydurmak durumundalar. Hayata bakış açılarını yenilemeliler. Yükselen İkizler için bu dönemde geleceğe yönelik yeni ümitler ve planlar geliştirmek çok yararlı olacak. Aynı zamanda yakın çevrelerinde kendilerini daha iyi anlatabilirler. Ancak bir yandan da kriz ve değişim içeren koşullara ayak uydurmak durumundalar. Yükselen Yengeç’ler bu dönemde iş hayatında aradıkları desteği daha iyi bulabilecekler. Bir yandan da kişisel hedefleri yönünde hızlı adımlar atabilecekler. Mesleki konularda riskleri göz önüne alırken, işbirliklerini ve hatta onlara karşı duran kişileri de göz önüne almak durumundalar. Yükselen Aslan’lar açısından bugünlerde kendilerine güven ve kararlılık getiren imkanlar, yeni fırsatlar var. Hayata bakış açılarını, görüş ve düşüncelerini daha cesur ifade edebilirler. Bununla birlikte, iş hayatında daha iyi organize olmak durumundalar. Yükselen Başak’lar bu dönemde bazı elde olmayan nedenler yüzünden önemli belirsizlikler ve endişeler yaşayabilirler. Bu arada aniden gelişen durumlar parasal durumlarını, ortaklı işlerini, eşe ait koşulları de yeniliyor. Kendilerini yenilenmeye açık tutmalılar.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler bu dönemde sosyal alanda, arkadaşlar arasında hareketlenme yaşarlarken, kendilerini daha iyi anlatabilirler. Bu dönemde evlilikte, ortaklaşa konular içinde farklı alternatiflere açıklar. Ancak bir yandan ailevi konular içinde daha ciddi adımlar atabilirler. Yükselen Akrep’ler için bu dönemde çalışma koşullarında ve mesleki alanda yenilik yapma ihtiyacı içindeler. İş hayatında kendilerini daha başarılı ve dikkat çekici şekilde ortaya koyabilecekler. Bir yandan zihinsel bir konsantrasyon içindeler. Yükselen Yay’lar bu dönemde uzaklarla ilgili konularda, eğitimde ve medyaya ait konularda daha başarılılar. Aynı zamanda kendilerini daha özgür ve özgün biçimde ortaya koyma fırsatı bulabilirler. Bu imkanlar parasal alanda da yenilenme getirmekte. Yükselen Oğlak’lar için bu dönemde bazı endişeler yeni bir bakış açısı gerektirmekte. Son zamanlarda ev, aile ve yerleşime ait konularda önemli değişiklikler yapabilecekler. Ancak bir yandan kişisel planda, hayata bakış açılarında kararlılık göstermek durumundalar. Yükselen Saka’lar bugünlerde yakın beraberliklerine, işle ilgili konulara daha farklı bir gözle bakabilir ve ilişkilerine odaklanabilirler. Bu dönemde yakın çevrelerinde hareketlilik ve sürpriz getiren koşullar var. Ancak alışkanlıklarını da gözden geçirmeliler. Yükselen Balık’lar için bu dönemde bazı uğraştırıcı durumlar ve iş ortamına ait gelişmeler dikkat çekiyor. Parasal konularda, kendi yeteneklerini daha iyi değerlendirmek ve cesaret göstermek durumundalar. Böylece gelecek yönünde daha kararlı hareket edebilirler.

Haberin Devamı