Ekonomi Raffles’a ‘5 yıldız’ geldi

Raffles’a ‘5 yıldız’ geldi

22.02.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyada lüks seyahat noktalarıyla ilgili yaptığı derecelendirmelerle turizm sektöründe önemli otoriteler arasında kabul edilen Forbes Travel Guide her sene düzenlenen ‘Star Rating’ listesini açıkladı.

Raffles’a ‘5 yıldız’ geldi

Forbes ekiplerinin tüm dünyada turizm sektörünün önde gelen destinasyonlarını değerlendirmeye aldığı listede, Türkiye ilk kez yer aldı. Raffles İstanbul, tüm dünyada önerilen 5 yıldızlı oteller arasında gösterildi. Buna göre Raffles İstanbul, ForbesTravelGuide.com’ın tüm dünyada referans kabul edilen listesinde yer alacak.

Haberin Devamı

Aldıkları ödülün sadece Raffles için değil, aynı zamanda Türkiye turizmi için önemine değinen Raffles İstanbul Genel Müdürü Christian Hirt, “Burada her misafirimize unutulmaz ve hayallerin ötesinde çok özel bir deneyim sunmak için özenle çalışıyoruz. Her bir çalışanımız nezdinde söyleyebilirim; işimizi tutku ile duygusal lüksün inceliklerini bilerek, hissederek yapıyoruz. Forbes Travel Guide tarafından 5 yıldıza layık görülmek, hepimizi onurlandıran bir gelişme oldu. Bugüne kadar aldığımız pek çok ödül arasında bunu zirve olarak yorumlayabiliriz” dedi.