Cadde Rahatsız eden kimse yokmuş!

Rahatsız eden kimse yokmuş!

20.01.2018 - 09:25 | Son Güncellenme:

'Bizim Hikaye' dizisinin başrol oyuncusu Hazal Kaya, hakkında çıkan 'sosyal medya üzerinden rahatsız eden ve işyerine hediyeler gönderen hayranından şikjayetçi oldu' iddiasını yalanladı.0 Hazal Kaya, kendisini sosyal medya hesabından rahatsız eden ve işyeri adresine hediyeler gönderen İranlı hayranı Eissa Yazdan Karami'den ikinci kez şikayetçi olduğu ve söz konusu hayranın, ünlü oyuncuya ait twitter hesabına rahatsız edici mesajlar attığı iddia edilmişti.

Rahatsız eden kimse yokmuş

Önceki akşam Arnavutköy'deki bir mekanda bir kız arkadaşıyla oturan Hazal Kaya, bu iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Kendisini rahatsız eden biri olmadığını dile getiren oyuncu, fanlarının Çağatay Ulusoy'la yeniden bir araya gelmesini istemesine de gülmekle yetindi.

Haberin Devamı

Hızlı adımlarla kendisini bekleyen araca yönelen güzel oyuncu, Büşra Develi'nin açıklamalarına ise cevap vermedi, soruları teşekkür ederek geçiştirdi.

Büşra Develi'nin bir dergiye verdiği röportajdaki boy itirafı, "sevgilisi Burak Deniz'in rol arkadaşı Hazal Kaya'ya taş mı attı?" sorularını akla getirmişti.