Oyun Dunyasi Rainbow Six: Siege oyunu bu hafta sonu ücretsiz olacak!

Rainbow Six: Siege oyunu bu hafta sonu ücretsiz olacak!

16.05.2018 - 14:38 | Son Güncellenme:

Ubisoft dün gece Türkiye için yayınladığı Türkçe içerik videosuyla bu hafta sonuna özel bir etkinlik başlatacağını duyurdu. Bunun üzerine Ubisoft, Twitter'da yayınladığı duyuruya göre; Rainbow Six: Siege'nin bu hafta sonu için ücretsiz olacağını duyurdu. Bu sürede oyunu satın almak isteyenler ise %50 indirimle alabilecekler.

Rainbow Six: Siege oyunu bu hafta sonu ücretsiz olacak

2015'ten beri Rainbow Six Siege tüm dünyada 30 milyonu aşan oyuncu topluluğuna ulaşarak en başarılı oyunlar arasında yerini aldı. Bu rakama bakıldığında özellikle Türk oyuncuların da etkisi büyük olduğu söyleniyor. Bunun üzerine Ubisoft, dün gece Twitter üzerinden, Türkiye'de büyüyen Tom Clancy's Rainbow Six topluluğunu desteklemek adına atacağı yeni adımı duyurdu.

Haberin Devamı

Ubisoft 'un dün gece Türkiye için yayınladğı Türkçe içerik videosuyla, Rainbow Six: Siege'e Türkçe dil desteğininin geldiğini ve gelecek dönem için Türkçe yapımların çıkacağına dair müjdeli açıklamaların yer aldığı bir içerik yayınladı. Fakat sadece bununla sınır kalmadı.

Rainbow Six: Siege oyunu 17 Mayıs- 20 Mayıs arasında tamamı ücretsiz olacak şekilde Türkiye'ye sunulacak. Bu sürede oyunu satın almak isteyenler ise %50 inidirimle alabilecekler.

Etkinlik kapsamında, oyunu indiren kullanıcılar, herhangi bir sınırlamayla karşılaşmayacaklar. Operatörler, silahlar, haritalar ve modların tamamını hiçbir ücret ödemeden edinebilecekler. Rainbow Six: Siege'in 'Starter Edition' paketi an itibarı ile Steam üzerinde 26 TL'ye satılıyor.