Dünya Rakka'dan şok görüntüler! Bir anda kendini havaya uçurdu

Rakka'dan şok görüntüler! Bir anda kendini havaya uçurdu

15.02.2017 - 09:46 | Son Güncellenme:

Bir binada kıstırılan IŞİD teröristi, kurşun yağmuru altında kurtulamayacağını anlayınca aniden ortaya çıkıp üstündeki patlayıcıları infilak ettirdi. Kameraların kayıtta olduğu patlama anı dehşet verici.

Rakkadan şok görüntüler Bir anda kendini havaya uçurdu

Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'la birlikte Suriye'nin kuzeyindeki El Bab'da kıstırılan terör örgütü IŞİD, fiili başkenti Rakka'da da zor günler geçiriyor.

Haberin Devamı

ABD'nin başını çektiği uluslararası koalisyonun hava saldırılarıyla vurduğu bölgede, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'ler de cephe hattından IŞİD mevzilerine saldırıyor.

Rakka yakınlarında dün çekilen bir videoda, bir binada etrafı sarılan IŞİD teröristinin kendini havaya uçurduğu görüntüler yer aldı.

İŞTE O ANLAR (+18)

Ateş altına alınan binadan kurtulamayacağını anlayan terörist bir anda ortaya çıkıyor ve üstündeki patlayıcıyı infilak ettiriyor. Bir anda alev topuna dönen noktadan gökyüzüne duman yükseliyor.

Uluslararası medyanın da ilgisini çeken görüntüler, sosyal medyada büyük ses getirdi. Saldırı sonucunda can kaybı yok.

YPG'lilerin ağırlıkta olduğu Suriye Demokratik Güçleri (SDF), birkaç aydır Rakka'nın etrafında IŞİD'le çatışıyor.

Haberin Devamı

Bir yılda topraklarının dörtte birini kaybetti

Irak'ın en büyük ikinci kenti Musul'da 17 Ekim'den bu yana kuşatma altında tutulan terör örgütü, geçen yıl elindeki toprakların dörtte birini kaybetti. Irak'ta Felluce, Libya'da Sirte gibi kentlerden temizlenen kanlı örgüt, El Bab ve Musul'u da kaybetmesi halinde sadece Rakka'ya sıkışacak.