Gündem Ramazan bayramı ne zaman başlıyor? Bayram tatili kaç gün olacak? (2018)

Ramazan bayramı ne zaman başlıyor? Bayram tatili kaç gün olacak? (2018)

21.05.2018 - 09:51 | Son Güncellenme:

Bayram tatili için vatandaşlar şimdiden plan yapmaya başladı. Ramazan ayının hemen ardından idrak edilecek olan Ramazan Bayramı bu sene 15 Haziran tarihine denk geliyor. Peki Ramazan Bayramı tatili bu sene kaç gün olacak?

Ramazan bayramı ne zaman başlıyor Bayram tatili kaç gün olacak (2018)

İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan Ramazan Bayramı için artık kısa bir zaman dilimi kaldı. Ramazan-ı Şerif ayının sona ermesinin ardından kutlnacak olan Ramazan Bayramı için vatandaşlar şimdiden tatil planlarını hazırlamaya başladı. Büyük şehirlerde yaşayan bir sürü insan kendi memleketlerine bayram ziyaretlerini gerçekleştirmeye gidecek. Peki Ramazan Bayramı bu sene hangi tarihlere denk geliyor? Bayram tatili kaç gün olacak?

Haberin Devamı

2018 RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Diyanet İşleri Başkanlığı internet sitesinde yer alan dini günler takvimine göre Ramazan Bayramı, 15 Haziran'da kutlanmaya başlanacak ve üç gün sürecek

14 Haziran Ramazan Bayramı Arifesi

15 Haziran Ramazan Bayramı 1.gün

16 Haziran Ramazan Bayramı 2.gün

17 Haziran Ramazan Bayramı 3.gün

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyle birlikte tatilin kaç gün süreceği de merak konusu. Ramazan Bayramı'nın ilk günü Cuma gününe denk gelmesiyle nedeniyle bu sene Ramazan Bayramında süre uzatılmayacak. Bayram tatili yarın gün olan arefe gününün ardından üç gün sürecek.

Yazarlar