Kars Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı

25.06.2017 - 14:29 | Son Güncellenme:

.

Ramazan Bayramı

KARS (AA) - Sarıkamış Kaymakamlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi.

Haberin Devamı

Belediye düğün salonunda düzenlenen törene, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, 9. Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Bilgin Çetinbağ, Belediye Başkan Vekili Feramuz Gündüz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri, askeri erkan ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Karaman, bayramların birlik ve beraberliğin, sevgi ve saygının, kaynaşmanın en üst düzeyde olduğu müstesna günler olduğunu söyledi. Tarihi, turizmi ve doğasıyla bölgesinin en güzel ilçelerinden olan Sarıkamış'ta bayramı idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Karaman, "İnsanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bayramlar bir fırsat olarak görülmelidir. Bütün İslam aleminin, ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum." dedi.

Haberin Devamı

Törenin ardından protokol mensupları, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığını gezerek buradaki polis ve askerlerin bayramını kutladı. Sarıkamış Devlet Hastanesini de ziyaret eden protokol üyeleri, burada yatan hastalara çeşitli hediyeler vererek şifa dileğinde bulundu.