Bartın Ramazan Bayramı'na Doğru

Ramazan Bayramı'na Doğru

23.06.2017 - 16:41 | Son Güncellenme:

.

Ramazan Bayramına Doğru

BARTIN (AA) - Bartın Valisi Nusret Dirim ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haberin Devamı

Vali Dirim, mesajında, birlik ve beraberliğin temel unsurlarından Ramazan Bayramı’nı karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Bayramların, huzur, mutluluk, barışın ve hoşgörünün pekişmesine vesile olduğunu aktaran Dirim, şunları kaydetti:

"Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, onları sevindirmek manevi duygularımızı güçlendirecektir. Başta milletimizin huzur ve güvenliği için vatan topraklarında nöbet tutan güvenlik güçlerimiz olmak üzere bütün asker ve polislerimizin bayramını kutluyor, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bartınlı hemşehrilerimin ve tüm çalışma arkadaşlarımın da aile fertleriyle birlikte Ramazan Bayramlarını en içten duygularımla kutluyorum."

Haberin Devamı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ise, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurguladı.

Milletvekili Tunç, "Bayramlar, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği müstesna günlerdir. Bu anlamlı bayramın Bartın halkı için, milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum." ifadelerini kullandı.