Van Ramazan Bayramı'na Doğru

Ramazan Bayramı'na Doğru

14.06.2018 - 11:53 | Son Güncellenme:

.

Ramazan Bayramına Doğru

VAN (AA) - Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haberin Devamı

Öztürk, mesajında, birlik, beraberlik, dayanışma, hoşgörü, sevgi, saygı ve kardeşlik gibi değerlerin yaşanıp paylaşıldığı bir bayramı idrak etmenin sevinci içinde olduklarını belirtti.

Bu günlerde ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatılması ve bayram coşkusunu onlarla yaşamak gerektiğine vurgu yapan Öztürk, şunları kaydetti:

"Toplumsal birliğimizi sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bayram günlerinde muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ziyaret etmek dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, Başkaleli hemşehrilerim başta olmak üzere sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle, bayramınızı en içten duygularımla kutlarım."