Geri Dön
Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Ramazan ayına girilmesiyle birlikte, Ramazan Bayramı tatili de en çok merak edilen konulardan biri haline geldi. Peki Ramazan Bayramı ne zaman, Ramazan Bayramı kaç gün?

Andaç Üzel
Andaç Üzel

Ramazan ayı 6 Mayıs'ta başladı. Bu önemli ay 3 Haziran 2019'a kadar devam edecek. Ramazan'ın başlamasıyla birlikte en çok sorulan sorulardan biri de "Ramazan Bayramı ne zaman?" sorusu oldu. Gerek tatil sürecini planlayabilmek, gerekse de Ramazan Bayramı planlarını yapabilmek için, bu sıralar pek çok kişi bayramın hangi günlere denk geldiğini araştırıyor.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı ne zaman?

Herkesin heyecanla beklediği Ramazan Bayramı 2019 yılında 4-6 Mayıs tarihleri arasına denk geliyor. 4 Haziran Salı günü başlayan bayram, 6 Haziran Perşembe günü son bulacak.

Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Ramazan Bayramı tatili 2019 yılında kamu çalışanları için 3 Haziran Pazartesi günü yarım gün tatil ile başlıyor. Kamu çalışanları, 7 Haziran Cuma gününün de tam gün idari izin olarak açıklanmasıyla birlikte sekiz buçuk gün izin yapacak. Özel şirketler için ise bayramın başlangıcı ve bitişi baz alınmakla birlikte, pek çok çalışan yıllık izinlerini kullanarak tatili uzatmayı seçiyor.

Ramazan Bayramı arefesi hangi gün?

2019 yılında Ramazan Bayramı arefesi, 3 Haziran Pazartesi gününe denk geliyor. Arefe günü, kamu çalışanları için geçtiğimiz senelerde de olduğu gibi yarım gün tatil olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı bankalar tatil mi?

Bu sene bankalar, 3 Haziran Pazartesi günü yarım gün çalışacak, 4-5-6 Haziran'da ise tatil olacak. Bankalar, 7 Haziran Cuma günü normal düzeninde çalışmaya devam edecek.

Benzer İçerikler