Gündem Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı hangi gün?

Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı hangi gün?

18.05.2019 - 08:50 | Son Güncellenme:

Bayram tatili için geri sayım başladı. 2019 yılı Ramazan ayını geçirdiğimiz şu günlerde Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte tatil planları da yapılmaya başlandı. Peki, Ramazan Bayramı tatilinin ne zaman başlıyor?

Ramazan Bayramı tatili ne zaman Ramazan Bayramı hangi gün

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından tatil planları hız kazandı. Bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyenler tatilin ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte bayram tatili tarihi...

Haberin Devamı

RAMAZAN BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ramazan Bayramı tatili 31 Mayıs Cuma akşamı mesai bitimi ile başlayacak. 3 Haziran Pazartesi günü Arefe günü ve Ramazan ayının son günü olarak geçirilecek. 4-5-6 Haziran tarihleri arasında Ramazan Bayramı idrak edilecek. Cuma günü kamu kurum ve kuruluşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile izinli geçirecek ve 9 gün sürecek olan Bayram tatili çoşkusunu yaşayabilecek.

RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Ramazan Bayramı 4 Haziran Salı günü başlayacak. 6 Haziran Perşembe günü sona erecek.

"Kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların 3 Haziran 2019 Pazartesi günü yarım gün ve 7 Haziran 2019 Cuma günü tam gün idari izinli sayılmaları Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görülmüştür."

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı tatili, hafta sonlarıyla birleştiğinde 9 gün oluyor.