Kültür Sanat Ravi Coltrane Quartet konseri İş Sanat’ta

Ravi Coltrane Quartet konseri İş Sanat’ta

27.06.2014 - 09:58 | Son Güncellenme:

Caz tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği Ravi Coltrane Quartet konseri 27 Şubat 2015 Cuma günü İş Sanat’ta

Ravi Coltrane Quartet konseri İş Sanat’ta

Soma’da meydana gelen elim maden kazası nedeniyle İş Sanat tarafından ertelenen Ravi Coltrane Quartet konserinin yeni tarihi belli oldu. Caz tutkunları adını sitar ustası Ravi Shankar’dan alan deneyimli saksafoncuyu 27 Şubat 2015 Cuma günü İş Sanat sahnesinde izleyebilecek. Mayıs ayında ertelenen konserin biletleri yeni tarih için de geçerliliğini koruyor. Arzu eden izleyiciler konser biletlerini İş Sanat Ana Gişe’den ve tüm Biletix gişelerinden iade edebiliyor.

Haberin Devamı

Saksafonun yenilikçi ustası İş Sanat sahnesine konuk oluyor

Efsanevi saksafon sanatçısı John Coltrane ile caz piyanisti ve besteci Alice Coltrane’in oğlu olan Ravi Coltrane, sahip olduğu genetik mirası başarıyla zirveye taşıyan isimlerden. Besteci, grup lideri ve prodüktör olarak çok yönlü ve iz bırakan çalışmalarını sürdüren Ravi Coltrane yaşarken adını caz tarihine yazdırmış bir sanatçı.

Jack DeJohnette, Carlos Santana, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Chick Corea, John McLaughlin ve Steve Coleman gibi isimlerle otuzdan fazla albümde başarısını pekiştiren sanatçı, ilk albümü Moving Pictures’ı 1997’de yayınladı. 2005 yılında Grammy’e aday gösterilen albümü In Flux'tan sonra büyük beğeni toplayan Blending Times albümüyle günümüzün yeniliğe en açık caz müzisyenlerinden biri olarak yerini sağlamlaştırdı. Deneyimli saksafon sanatçısı, doğaçlama bir kuartet düzenlemesi yarattığı son albümü Spirit Fiction ile 27 Şubat 2015 Cuma akşamı sevenleriyle İş Sanat’ta buluşacak.

Haberin Devamı

Bilet Fiyatları: 1. Kademe: 75 TL 2. Kademe: 60 TL 3. Kademe: 50 TL İndirimli: Öğrenci: 20 TL