Oyun Dunyasi Razer MekanikSwitchler klavyelere geliyor!

Razer MekanikSwitchler klavyelere geliyor!

05.06.2018 - 17:02 | Son Güncellenme:

Oyuncular arasında bir tercih sebebi olan Razer,bugün yaptığı bir duyuru ile birden çok ödüle sahip Razer Mekanik Switch’lerin bu yıl içinde üçüncü parti klavyelerde bulunacağını açıkladı.

Razer MekanikSwitchler klavyelere geliyor

Oyun dünyasının bilinen isimlerinden biri olan Razer, bugün yaptığı bir duyuru ile Razer Mekanik Switch’lerin bu yıl içinde üçüncü parti klavyelerde bulunacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Oyunlar için sıfırdan üretilmiş olan Razer Mekanik Switch’leri hız ve tutarlılık özellikleri ile kendini tanıtmayı başardı. Standart mekanik switch’lere oranla %60 daha uzun ömürlü ve tamamen milyonların güvenine sahip bu switch’ler oyuncular ve espor atletleri tarafından onaylanmıştır. Daha öncesinde sadece en çok satan Razer BlackWidow serisi klavyelere özel olarak üretilen switch’ler bu yıl seçili ortakların klavyelerinde de bulunmaya başlayacak. Yıl sonuna kadar yeni ortaklar da eklenmeye devam edecek.

“Bugün pazarda olan pek çok klavye oyuncular için üretildiği iddiası ile raflara çıkıyor, ancak hepsi oyun için uygun olmayan switch’ler kullanıyor” diyen Razer kurucu ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan “Razer switch’leri ise özellikle oyunlar için tasarlanmıştır. Şimdi ise bu kalitenin Razer dışına taşıp daha çok oyuncuya kavuşacağı için inanılmaz heyecanlıyız” şeklinde devam etti.

Razer, her üç farklı Razer Mekanik Switch’ini de üçüncü parti klavye üreticilerine dağıtacak:

Haberin Devamı
  • Razer Yeşil Switch (Anahtar): Dokunsal hissiyatlı ve belirgin sesli, optimize tepkime ve sıfırmala noktalı, oyun ve yazı performansı için sunulacak.
  • Razer Orange Switch (Anahtar): dokunsal hissiyatlı ve sessiz geri beslemeye sahip. Tıpkı Razer Yeşil Switch optimize tepkime ve sıfırmala noktalı ancak sessiz.
  • Razer Yellow Switch (Anahtar): 1.2mm mesafe ile ultra hızlı tepkime ve sessiz perfromansı ile seri basışlar ve hızlı oynanış için ideal.

DIY ve evde konsept olarak üretilen klavye tutkunları de bu yılın ilerleyen zamanlarında Razer Mekanik Switch’lere kavuşabilecek.