Android Razer Phone’a Android Oreo 8.1 güncellemesi geldi!

Razer Phone’a Android Oreo 8.1 güncellemesi geldi!

17.04.2018 - 10:34 | Son Güncellenme:

Razer, oyun odaklı akıllı telefonu Razer Phone için Android Oreo 8.1 güncellemesini sundu. Bugün dağıtımına başlanan güncelleme OTA yoluyla tüm dünyadaki Razer Phone kullanıcılarına sunulacak ve önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tüm telefonlara iletilmiş olacak.

Razer Phone’a Android Oreo 8.1 güncellemesi geldi

Dünyaca oyuncuların tercih ettiği Razer, yüksek kalitede ekipmanlar üreterek kullanıcılarına olanaklar sunmaya devam ediyor. Razer’ın tescilli üç başlı yılan logosu globaldeki oyun topluluklarınca en çok bilinen ikonlardan bir tanesidir ve firmanın her kıtaya yayılmış hayran kitlesi birlikte donanım, yazılım ve hizmetler alanında bağımsız oyuncu ekosistemini tasarlayıp inşa etmiştir.

Haberin Devamı

Razer'ın ödüllü ürünleri içerisinde yüksek performanslı oyun aksesuarları, Razer Blade markalı oyuncu dizüstü bilgisayarları dışında 'Razer Phone' akıllı telefonu bulunmaktadır.

Razer son gelen bilgiler doğrultusunda, oyun odaklı akıllı telefonu Razer Phone için Android Oreo 8.1 güncellemesini sundu. Güncelleme OTA yoluyla bugün dağıtılmaya başlanarak, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde kullanıcıların telefonlarına iletilmiş olacak. Razer Phone kullanıcıları telefonlarının Ayarlar bölümündeki Sistem Güncellemesi sekmesinden güncellemeyi kontrol edebilirler.

Bu son güncelleme daha temiz bir görsel tasarım, çeşitli geliştirmeler de vaha verimli bir batarya performansı sunuyor olacak. Dolby Atmos uygulamasında da geliştirmeye giden Razer, Netflix widgetlarını da destekliyor olacak. Ayrıca bu güncelleme güncel güvenlik yamalarını ve hata düzeltmelerini de içeriyor.

Haberin Devamı

Peki oyun odaklı akıllı telefon Razer Phone'un özellikleri nelerdi?

  • Nexbit Robin tasarım dilini taşıyan ürün 5.72 inç 2560 x 1440 çözünürlükte.
  • 120 Hz Ultra Motion tazeleme oranı ile geniş renkli ekrana sahip.
  • Mat siyah kasa ve ikonik Razer logosunu taşıyor.
  • Gücünü Qualcomm Snapdragon 835 işlemciden alan ürün 8 GB RAM, 64 GB dahili depolama ve 4,000 mAh bataryaya sahip.
  • Qualcomm Quick Charge 4+ destekli olan bataryanın yüzde 85 şarj oranına 1 saatte ulaştığı ifade ediliyor.
  • Biri telefoto biri geniş açı olan çift 12 MP arka kamera ile alan derinliği etkisine sahip fotoğrafların çekilmesi sağlanıyor.
  • Çift ton LED flaş da yer alıyor. Güncellemeyle birlikte Razer, ağır çekim ve portre modunun da sözünü veriyor.
  • Ön tarafında ise 8 MP kamera bulunuyor.