Cadde Reaksiyon dizisi son bölümde düşüşe geçti!

Reaksiyon dizisi son bölümde düşüşe geçti!

28.10.2014 - 14:45 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin ilk bölümden oldukça etkili bir iş çıkartan Reaksiyon 6. bölümde rakipleriyle baş edemedi. Pazartesi akşamları ekrana gelen Reaksiyon reyting sıralamasında aşağılara düştü.

Reaksiyon dizisi son bölümde düşüşe geçti

Sırlar çözülüyor, taşlar yerinden oynuyor!

Haberin Devamı

Bazen bilmemek daha iyidir. Zira Reaksiyon'da sırlar çözülüyor ve herkes altında kalıyor. Kendilerine kurulmuş komployu farkeden Oğuz itirafçı olup kendisine görev verenlerin ipini çekerken, Tekin hapsi boyluyor.

Öktem ve Gürkan kurdukları yapının deşifre olması yüzunden istifa etmek zorunda kalıyorlar. Çevresindeki herkes Oğuz'un ihanetiyle sarsılırken Zeynep senelerdir içinde sakladığı bir sırrı söylemek ve söylememek arasında kalıyor. Duygu, Çetin’in öfkesiyle, Yavuz başına en yakınlarının açtığı belayla uğraşıyor.

Her sahnesinde bombaların patladığı Reaksiyon’da butün karakterler için taşlar yerinden oynuyor.

REAKSİYON SON BÖLÜM İZLE

Sosyal medyada çok konuşulan, özellikle Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Dayı karakteri fenomen haline gelen Reaksiyon dizisi aynı başarıyı reytinglerde yakalayamıyor. Karadayı, Ulan İstanbul ve O Ses Türkiye gibi zorlu yapımlarla aynı gün yayınlanan Reaksiyon, dizilerde alışık olunmadığı şekilde her hafta çok değişen bir performans sergiliyor.
Başrollerini İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan ve Yurdaer Okur’un oynadığı Reaksiyon, 27 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan 6. bölümüyle reytinglerde büyük bir düşüş yaşadı. Dizi, Total’de 17. sırada yer alırken, AB grubunda ise 4. oldu.
Reaksiyon geçen haftaki bölümüyle ise Total’de 8. AB’de ise 3. olmuştu. Reaksiyon dizisi, 29 Eylül’deki bölümüyle Karadayı ve Ulan İstanbul’un ardından 3. olmuş, bir haftalık aradan sonra 13 Ekim’de ekrana gelen 4. bölümüyle ise Total’de 16. olmuştu. Dizi geçen hafta ise ilk 10'a girerek 8. olmuştu. AB grubunda ise daha istikrarlı bir grafik sergileyen Reaksiyon dizisi genelde ilk 4 program içerisinde yer alıyor. Heyecan dozu her hafta artan ve sürpriz olaylar yaşanan Reaksiyon dizisi reytinglerdeki dalgalanmaya rağmen yayınlanmaya devam etmesi kesin gözüküyor.