Cadde Reaksiyon dizisi son bölümde iki ayrılık daha!

Reaksiyon dizisi son bölümde iki ayrılık daha!

17.11.2014 - 09:37 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin sevilen dizisi Reaksiyon bu hafta yine bomba etkisi yaratan bir bölüm ile ekrana geldi. Yavuz intikam peşinde sürüklenirken diziye iki isim daha veda etti. Reaksiyon 9. Bölümde neler yaşandı işte ayrıntılar..

Reaksiyon dizisi son bölümde iki ayrılık daha

Yavuz için intikam saati!

Haberin Devamı

Yavuz Aslan, Duygu’nun intikamını almak üzere istihbaratı basar. İbrahim’in yerini öğrenir. Fakat bulduğu mekana gittiğinde aldığı bir telefon ona çok büyük bir acı daha yaşatacaktır. Oğuz, Duygu’nun ölüm haberiyle perişan olur. O da artık intikam için Dayı’nın yanında yerini alacaktır. Fakat ikisini ölümün kıyısına götürecek yepyeni bir tuzak İbrahim tarafından çoktan kurulmuştur. Yavuz ve Oğuz intikam için kazdıkları mezarın kıyısında kendilerini bulacaktır.

Diziye kimler veda etti?

Erdal Beşikçioğlu ve İbrahim Çelikkol’un başrollerinde oynadığı Reaksiyon dizisinin önceki bölümlerinde Savaş Özdemir’in canlandırdığı Ferhat ve Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Duygu karakterleri ölerek diziye veda etmişti.
Reaksiyon’nun bu hafta yayınlanacak olan bölümünde Fatih Paşalı’nın canlandırdığı Fazıl, Yavuz’un elne geçiyor ve ölerek diziye veda ediyor. Fatih Paşalı ile birlikte diziye veda bir diğer isim de Deniz Sarıbaş’ın canlandırdığı Avukat Zerrin karakteri olacak. Duygu’yu öldüren Yavuz’un baş düşmanı Deli İbrahim’in son kurbanı Avukat Zerrin olacak.
Duygu’nun öldürülmesinin ardından Zerrin’in öldürülmesi Yavuz’u çılgına çevirecek. Reaksiyon dizisinin bu haftaki bölümü aksiyon dolu olacak.

Haberin Devamı

REAKSİYON SON BÖLÜM İZLE

Yazarlar