Kültür Sanat Rebel Moves ve Scratchy Sounds Babylon'da

Rebel Moves ve Scratchy Sounds Babylon'da

24.03.2017 - 10:37 | Son Güncellenme:

Rebel Moves ve Scratchy Sounds aynı gece Babylon'da arka arkaya konser verecek.

Rebel Moves ve Scratchy Sounds Babylonda

Yerli alternatif müzik sahnesinin köklü ve özgün ekiplerinden Rebel Moves, uzun bir aranın ardından 25 Mart Cumartesi gecesi Babylon’da sahne alıyor. Ömer Ahunbay ve Hakan Özer'in birlikte kurduğu, jam session kayıtlarından oluşan “Inhouse Sessions” albümü ile adını duyuran Rebel Moves, yurt içi ve yurt dışında 150’nin üzerinde konser gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Rebel Moves, Haximum (Hakan Özer), Jazamax (Ömer Ahunbay) ve Babaçay’dan (Erol Çay) oluşan çekirdek kadroyla konserlerine ve sürpriz müzisyenlerin katıldığı jam session’larına Babylon’da devam ediyor.

Babylon’da 25 Mart Cumartesi gecesi müzik Midnight Session’da Scratchy Sounds ile devam ediyor. Sürekli değişen Rockin’, Roma, Dubbed-Up ve Mestizo üretimleriyle tanıdığımız Scratchy Sounds, Londra’dan Louisiana’ya, Kingston’dan Kolombiya’ya, Bükreş’ten Bollywood’a uzanan, coğrafyalar üstü bir müzik deneyimi sunuyor.

Müzik kariyerinde 40 yılı geride bırakan, rock’tan reggae’ye punk’tan blues’a, setlerinde müziğin her türüne yer veren Scratchy Sounds, sıra dışı ritimleriyle müzikseverleri Babylon’da dans dolu bir geceye davet ediyor.

Haberin Devamı

Babylon konser biletleri Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve Babylon Gişesi’nden satın alınabiliyor.