Oyun Red Dead Online'ın beta sürümü için tarih verildi

Red Dead Online'ın beta sürümü için tarih verildi

27.11.2018 - 11:18 | Son Güncellenme:

Rockstar, Red Dead Redemption 2'nin online modunun bu hafta yayınlanacağını açıkladı. Red Dead Online'ın beta versiyonu bazı kullanıcılar için yarın aktif olacak.

Red Dead Onlineın beta sürümü için tarih verildi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Rockstar’ın geliştirici ekibi, çıkmasının üstünden yaklaşık bir ay sonra Red Dead Redemption 2’nin online modunun bu hafta geleceğini açıkladı.

Red Dead Redemption 2’nin Ultimate Edition’ını alanlar, 27 Kasım Salı günü Red Dead Online’ın beta sürümünü oynayabilecek. Oyunu 26-29 Ekim tarihleri arasında oynayanlar, perşembe günü beta sürümüne erişebilecek. 30 Kasım Cuma günü ise oyunu Playstation 4 ve Xbox One’da satın alan herkes online sürüme erişebilecek.

Rockstar, Red Dead Online hakkında şu açıklamada bulundu: "Red Dead Online, Red Dead Redemption 2’deki şehirleri, kasabaları, doğal yaşam alanlarını daha da genişletecek, kendi karakterinizi yaratıp, oyun tarzınıza göre yeteneklerini özelleştirebileceksiniz. Geniş dünyayı arkadaşlarınızla veya kendiniz keşfedebileceksiniz. 7 kişiden oluşan bir takım kurabilir ya da bir takıma katılabilir; kampınızın etrafında toplanabilir; avlanmaya çıkabilir; canlı kasabaları ziyaret edebilir; düşmanlarınızla savaşıp, gizlenme yerlerine saldırabilir; hazine avına çıkabilir; görevler alıp farklı karakterlerle iletişime geçebilir; diğer kanunsuzlara karşı savaşabilir; diğer oyuncularla yarışabilirsiniz."

Haberin Devamı

Red Dead Online, GTA Online gibi zamanla değişip, genişlemeye devam edecek. Rockstar, GTA Online'ı yeni özellikler ve seçenekler ile güncellemeye devam ediyor.