Gündem Refakatçiden cinsel saldırı

Refakatçiden cinsel saldırı

12.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Zonguldak’ta psikiyatri servisinde yatan eşinin yanında refakatçi olarak kalan H.İ.G., aynı serviste yatan bir hastaya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Hastane yönetimi şüphelinin binaya girişini yasakladı

Refakatçiden cinsel saldırı

Zonguldak’ta eşi Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin psikiyatri servisinde yatarak tedavi gören H.İ.G., iddiaya göre aynı serviste yatan evli N.Ç. ile tanıştı. H.İ.G., 6 Haziran günü bir ara N.Ç.’nin yattığı odaya girdi. H.İ.G., kadını öperek cinsel saldırıda bulundu. Kadının bağırmasıyla sağlık görevlileri odaya girdi. Görevliler, H.İ.G.’yi hastane polisine teslim etti. Gözaltına alınan H.İ.G., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. H.İ.G., Cumhuriyet Savcılığınca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

‘Hastayla alakası yok’

Haberin Devamı


Hastane yönetimi, olayın ardından şüphelinin hastaneye girişini yasaklayarak, eşine başka bir yakınının refakat etmesini istedi. Başhekim Doç. Dr. Bekir Hakan Bakkal, konuyla ilgili araştırmanın sürdüğünü söyledi.
Kimseyi itham altında bırakmamak adına konuya titizlikle takip ettiklerini belirten Doç. Dr. Bakkal, “Konuyla ilgili polis çok yönlü araştırmasını yapıyor. Kamera kayıtları talep edildi. Bu tür olayların doğruluğu tam ortaya çıkmadan spekülatif bilgilerle ortaya çıkılması kişileri zan altında bırakabiliyor. Varsa böyle bir şey bu hasta yakınının suçudur, hastayla alakası yoktur. Hastanın tedavisi devam ediyor” dedi.