Samsun REKTÖR BİLGİÇ, DEVREDİLEN ÜNİVERSİTE VE YURT BİNALARINI İNCELEDİ

REKTÖR BİLGİÇ, DEVREDİLEN ÜNİVERSİTE VE YURT BİNALARINI İNCELEDİ

27.09.2016 - 17:21 | Son Güncellenme:

.

REKTÖR BİLGİÇ, DEVREDİLEN ÜNİVERSİTE VE YURT BİNALARINI İNCELEDİ

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, 15 Temmuz’dan sonra kapatılarak OMÜ’ye devredilen eski Başarı Üniversitesi binası, sürekli eğitim merkezi ve 2 yurt binasında incelemelerde bulundu.
OMÜ Rektörü Sait Bilgiç’e incelemelerinde Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Batı, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu da eşlik etti.
Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç yaptığı açıklamada, “Üniversitemize devredilen binaların ve malzemelerin listelenmesi son derece titiz bir biçimde gerçekleştirilmiştir. Çalışanlarımız bu konuda büyük bir özveriyle yoğun çaba sarf etmişlerdir. Bu yapıların ve malzemelerin hiçbir şekilde zayi olması söz konusu dahi olmayacaktır. Devletimize ve milletimize en çok fayda sağlayacak şekilde ve en verimli biçimlerde değerlendirilecektir” dedi.
15 Temmuz girişiminden sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne devredilen binalar arasında bir üniversite kampüsü, sürekli eğitim merkezi ve 2 adet yurt binası bulunuyor. Öğrenci yurtlarının gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından en kısa sürede değerlendirilmesi planlanıyor.