Karabük Rektör Polat'dan iftar yemeği

Rektör Polat'dan iftar yemeği

25.06.2015 - 13:13 | Son Güncellenme:

Karabük Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli, Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldi.

Rektör Polatdan iftar yemeği

Karabük Üniversitesi Akademik ve İdari Personeli, Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldi.
Üniversitenin Sosyal Tesis ve Öğrenci Yaşam Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine; Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Kurucu Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Dekanlar, Müdürler, Akademik ve İdari Personel katıldı.
Rektör Prof. Dr. Refik Polat, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, “8 yıl önce başlayan ‘Biz Karabük Üniversiteliler’ ruhuyla bu günde yolumuza devam etmekteyiz. Çalışanlarımızı bu manevi atmosferde bir arada toplamak istedik. Bu Sosyal Tesis ve Öğrenci Yaşam Merkezimizin kazanılmasında emeği geçen Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a teşekkür ediyorum.” dedi.
Kurucu Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal ise, “ Tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetlerin kabul olmasını niyaz ediyorum. Sizleri bugün bu modern tesislerde bir arada mutlu bir şekilde görmek gerçekten beni ziyadesi ile memnun etti. Bu mutluluğumuzun daim olmasını temenni ediyorum.” dedi.
İftar yemeği hep birlikte yapılan hoş sohbetlerle sona erdi.