Ekonomi Relax, Ankara'yı ev sahibi yapmaya devam ediyor

Relax, Ankara'yı ev sahibi yapmaya devam ediyor

17.12.2018 - 15:34 | Son Güncellenme:

Relax efsanesi şimdi de Relax Yaşamkent’te! Proje 15.12.2018 Cumartesi günü kapılarını Ankaralılara açıyor. Lansman öncesi ön satış fiyatları, yoğun bir ilgi uyandıracağa benziyor.

Relax, Ankarayı ev sahibi yapmaya devam ediyor

Dörtbey İnşaat ve BCM İnşaat ortaklığıyla hayata geçen Relax Yaşamkent, Relax Plus’ın yakaladığı ivmeyi sürdürüyor. Cumartesi günü saat 13: 00’da Satış Ofisinin açılışıyla birlikte gerçekleşecek lansman toplantısı, Yaşamkent’te bir adres arayışında olan tüm Ankaralıları, büyük avantajlarla karşılıyor.

Haberin Devamı

Hayat, Ankara’ya Relax!

Relax efsanesini yaşayan ve bu yaşama tanık olan Ankaralılar için, yeniden Relaxlı olma fırsatı sunuluyor. Relax Yaşamkent, güvenli bir yatırım ve keyifli bir yaşam arayışındakiler için bulunmaz bir adres niteliğinde. Şaşırtıcı derecede avantaj sunan ön satış fiyatlarıyla, ev sahibi olma hayalinizi, konforlu ve şık bir yaşam adresiyle buluşturuyor.

Ankara’nın trend bölgesi Yaşamkent’te yükselen proje, yatırım değeri ve ayrıcalıklarıyla öne çıkıyor. Üniversiteler ve alışveriş merkezlerine yakın konumu, ulaşım kolaylığı ve akıllıca kurgulanmış yaşam modeli ile Relax Yaşamkent, kaliteli ve ulaşılabilir bir yaşam seçeneği olarak öne çıkıyor.

Her yönden kazandırıyor

Bir ev alırken baktığımız ilk şey, konumu. Şehrin gelişim aksında yer alan Relax Yaşamkent, Ankara’nın gözde adresleri ve yaşam noktalarının kalbinde yer alıyor. Ulaşım kolaylığı, çevre düzenlemesi, aidat giderlerini minimize eden çözümleriyle bugün ve yarın kazandırmayı vadediyor.

Haberin Devamı

Projenin artıları:

Resepsiyonuyla sizi Relax Yaşamkent yeni çağın tüm gereklerini yanıtlıyor. Otoparkı, 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti, ses ve ısı yalıtımı, peyzaj mimarisi, çocuk oyun alanları gibi pek çok artısıyla sizi yaşamın yüklerinden arındırıyor.