Cadde Renee Zellweger'in değişimi herkesi şok etti!

Renee Zellweger'in değişimi herkesi şok etti!

22.10.2014 - 14:28 | Son Güncellenme:

Bridget Jones serisiyle tanıdığımız ünlü aktris Renee Zellweger'in görüntüsündeki değişiklik herkeste şaşkınlığa sebep oldu. Uzun süredir görünmeyen 45 yaşındaki güzel oyuncunun estetik yaptırıp yaptırmadığı merak konusu.

Renee Zellwegerin değişimi herkesi şok etti

45 yaşındaki Hollywood oyuncusu Renee Zellweger’in 21’nci ELLE Hollywood Kadınları Ödül Töreni’ne ‘tanınmaz’ hale gelince önce mesaj ve yorum bombardımanı ardından iki koldan tartışma başladı. Tartışmaların biri ünlü oyuncunun yüzüne ne yaptırmış olabileceği yolundaki tahminlerle ilerliyor.

Haberin Devamı

Bir diğer tartışma konusu ise 28 yaşından büyük kadınların yok sayıldığı bir rekabet ortamında yıllardır var olmayı başarmış bir oyuncu hakkında, sırf görünüşü değişti diye sarf edilen maksadını ve haddini aşan“yorum”lara yönelik eleştirileri içeriyor.

GÜLÜNCE İYİCE KISILAN GÖZLER GİTMİŞ

Daily Mail’e konuşan Plastik ve Kozmetik Cerrahi Uzmanı Dr. Alex Karidis’e göre:

* Gözkapaklarını kaldırtmış olmalı. Karidis (gülünce iyice kısılan gözleriyle bilinen) ünlü yıldızın kaşlarıyla gözleri arasındaki mesafenin azalmış olduğunu söylüyor.

* Gözleri artık daha büyük görünürken kaşlarının eski yerinde olması, bunun bir “Kaş kaldırma” operasyonu olmadığını düşündürtüyor.

* Güldüğünde bile hiçbir kırışık oluşmayan alnı, gözleriyle gözkapağı arasındaki bölgeye bir miktar botoks uygulanmış olabileceğini gösteriyor.

Haberin Devamı

* Karidis’e göre Zellweger, ayrıca yüzündeki ölü hücreleri temizletmek ve cildini sıkılaştırmak için ultrason tedavisi türü cerrahi olmayan bir yöntem denemiş olabi