Gündem Rengarenk için geri sayım başlıyor!

Rengarenk için geri sayım başlıyor!

19.06.2016 - 15:28 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarının yeni dizisi Rengarenk için geri sayım başlıyor. ATV ekranlarında Rengarenk dizisi çok yakında başlıyor. İzleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Rengarenk tanıtım fragmanı yayınlandı. Rengarenk dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? İşte dizi ile ilgili son gelişmeler...

Rengarenk için geri sayım başlıyor

Ekranlara hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Rengarenk dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Güçlü ve iddialı kadrosuyla dikkat çeken Rengarenk dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu'nun yaptığı, senaryosunu Ebru Hacıoğlu, Melek Seven ve Deniz Gürlek'in kaleme aldığı Rengarenk dizisi çok yakında ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Haberin Devamı

RENGARENK TANITIM FRAGMANI

RENGARENK DİZİSİ HAKKINDA

Rengarenk Dizisinde de son dönemlerde Moda olan yabancı filmlerden uyarlama bir senaryoya yer verilecek. Julia Roberts ve Hugh Grant’lı “Nothing Hill” filminden alınacak senaryo romantik komedi türüne uyarlanacak

Aşk Engel Tanımaz filminin konusu ise şöyledir. Yayın evi sahini Spike dükkanda otururken içeri dünyaca ünlü bir oyuncu Scott girer. İlk etkileşimden sonra aralarında gizli bir aşk yaşanmaya başlar; ancak kadın dünyaca ünlü bir film oyuncusu erkek ise bir kitapçıdır; ancak aşk engel tanımayacaktır.

Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk’in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alıyor.

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU

Selin Şekerci
Kaan Taşaner
Cem Belevi
Serenay Aktaş
Ümit Kantarcılar
Açelya Devrim Yılhan
Selin Yeninci
Sertan Erkaçan
İbrahim Kendirci
Funda Güray
Ferdi Sancar
İnci Türkay
Şebnem Doğruer
Şükrü Türen