Gündem Reşadiye’deki kayıp çocuklardan 5 aydır haber yok

Reşadiye’deki kayıp çocuklardan 5 aydır haber yok

27.05.2016 - 12:24 | Son Güncellenme:

TOKAT’ın Reşadiye İlçesi’nde 150 gün önce ortadan kaybolan 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı’yı arama çalışmalarının Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sürdürüldüğü öğrenildi.

Reşadiye’deki kayıp çocuklardan 5 aydır haber yok

Reşadiye’nin Çermik Mahallesi’nde oturan Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları Dursun Kağan, geçen yıl 29 Aralık tarihinde saat 09.00 sıralarında evlerinden oynamak için dışarı çıktıktan sonra ortadan kayboldu. Bayram ve Dursun Kağan, evlerine dönmeyince, AFAD ve jandarma ekiplerinin de katılımıyla arama çalışmaları başlatıldı. Yapılan tüm aramalara rağmen çocukların izine rastlanmadı.

Haberin Devamı

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kayıp çocukların bulunması için Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığından ilçeye gelen 4 kişilik özel ekibin ise çalışmaların ardından Ankara’ya döndü. Kayseri’de, 2009 yılında Ramazan Bayramı’nın ikinci günü şeker toplamaya çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 6 yaşındaki Dilruba ve 7 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin kardeşler ile komşuları 10 yaşındaki Türkan Ay’ın cesetlerinin bulunmasında görev alan ekibin, çalışmalarını Emniyet Genel Müdürlüğü’nde sürdürdükleri öğrenildi. Ayrıca Tokat Emniyet Müdürlüğü tarafından da başlatılan çalışmanın da devam ettiği bildirildi. Kayıp çocuklardan Bayram Erol’un dedesi aynı isimdeki Bayram Erol, kayıp çocuklarla ilgili kendilerine herhangi bir ihbar gelmediğini söyledi. Yeni bir gelişmenin olmadığını belirten dede Erol, "Polis çalışmalarını sürdürüyor. Herhangi bir haber yok. Gözümüz, kulağımız medyada yer alacak güzel bir haberden yana" dedi.