Teknoloji Resident Evil 7 Duyuruldu: Bu Kez Korkutacak

Resident Evil 7 Duyuruldu: Bu Kez Korkutacak

15.06.2016 - 15:16 | Son Güncellenme:

Oyun dünyasının kalbinin attığı E3 2016, bu kez Resident Evil 7 yapımının duyurulmasına ön ayak olmuş durumda. İşte oyuna dair detaylar…

Resident Evil 7 Duyuruldu: Bu Kez Korkutacak

Milyonlarca hayrana sahip olan Resident Evil, şimdilerde Capcom’un elinde bulundurduğu en büyük kozlardan biri olarak görülüyor. Özellikle geçmiş yıllarda piyasaya sürdüğü seriye ait oyunlar ile büyük bir beğeni kazanmış olan yapımcı, günümüze geldiğimizde ise seriyi aksiyona çevirmek ile suçlanmıştı. Nitekim Resident Evil 5 ile beraber iyiden iyiye aksiyon türüne hitap etmeye başlayan ve kült korku oyunu şeklinden çıkan seri, bu kez eski köklerine geri dönebilir. Zira E3 2016 fuarında sahne alan Capcom, bu esnada serinin en yeni halkası olan Resident Evil 7 yapımını resmi bir şekilde gözler önüne sermiş bulunmakta. Tanıtım videosu dahi paylaşılan oyunun bu kez daha korku dolu olacağı söylenebilir. Bahsi geçen 3 dakikalık videoyu aşağıdan izlemeniz mümkün.

Haberin Devamı
Yeni Nesil İçin Geliştiriliyor

Sony tarafından düzenlenen konferans esnasında açıklama yapan Capcom, Resident Evil 7 yapımının Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için geliştirilmekte olduğunu belirtti. Yeni nesil grafikler ile birlikte gelecek olan yapım, bu platformlar adına 24 Ocak 2017 tarihinde oynanabilir olacak. Tabi herhangi bir aksilik yaşanmaz ya da ertelenme durumu ile karşı karşıya kalınmaz ise.

Sanal Gerçeklik Desteği de Olacak

Sony tarafından geliştirilen PlayStation VR, yeni bir oyunu daha destekleyeceği haberi ile gündeme geldi. Hali hazırda zaten Sony konferansı esnasında duyurulan RE7, açıklanan bilgilere göre PS VR sayesinde de oynanabilecek. Oyunun sanal gerçeklik desteğine sahip olacağını belirten yapımcı, bu sayede çok daha korku dolu anlar yaşamamızın mümkün gözüktüğünü de belirtmeden geçmedi.