Teknoloji Resident Evil 7 Yapımcısından Oyuna Dair Yeni Açıklamalar

Resident Evil 7 Yapımcısından Oyuna Dair Yeni Açıklamalar

28.06.2016 - 15:31 | Son Güncellenme:

E3 2016 etkinliğinde duyurulduğu andan itibaren büyük bir heyecan yaratmış olan Resident Evil 7, tekrardan köküne dönüyor olabilir…

Resident Evil 7 Yapımcısından Oyuna Dair Yeni Açıklamalar

E3 2016 etkinliğine damgasını vuran oyunlardan biri olan Resident Evil 7, şimdilerde ise yapımcısı tarafından yapılan açıklamalar eşliğinde gündeme gelmiş bulunmakta. Capcom’un elinde bulundurduğu en büyük kozlardan biri olarak görülen Resident Evil serisi, bilindiği üzere ilk başta kült bir korku oyunu olarak doğmuştu. Ardından gelen ikinci ve üçüncü halkaları ile beraber daha büyük bir kitle tarafından beğenilen seri, ne yazık ki son yıllarda çıkan halkaları ile de bolca ağır eleştiri almıştı. Özellikle aksiyon türüne hitap etmeye başlaması ile eleştirilen oyun, nihayet yapılan eleştirilerden nasibini almışa benziyor. Zira E3 2016 etkinliğinde duyurulan halkası ile bir andan dikkatleri üzerine çeken serinin yeni halkası, bu kez kült bir korku oyunu olacağa benziyor. Bu konuda açıklamalar dahi mevcut.

Haberin Devamı
Hayaletler İçermeyen Bir Korku Oyunu Geliyor

E3 2016’da gösterilen videosu ile herkesi şaşkına çeviren Resident Evil 7, özellikle Silent Hill P.T’ye benzeyen atmosferi ile merak uyandırmıştı. Epey korku dolu olacağı tahmin edilen oyunun videosunda bir anda kaybolan düşmanlar da bulunmakta. Bu durum elbette akıllarda soru işareti bırakmıştı. Zira Resident Evil hayalet ya da bu tarz varlıkların yer aldığı bir seri değil. Aksinei, RE, her daim zombi ve mutasyona uğramış yaratıklar ile sükse yapmış bir oyun. Haliyle hayaletler içermesi hayranları şaşırtabilir. Ancak bu konuda aklınızda soru işaret kalmasın, yapımcı, oyunun hayalet veri düşmanlara sahne olmayacağını bizzat açıkladı.

Her Şey Eninde Sonunda Umbrella’ya Bağlanacak

Konuyla ilgili açıklama yapan oyunun yapımcısı, hayalet ya da bu tarz düşmanların sonunda mantıksal bir açıklamaya kavuşacağını söyledi. Yani zombi ve buna benzer düşmanlar yine bizleri karşılayacak ancak hayaletler farklı bir konudan ötürü gözükecek. Tabi bunun nedenini çözmek için oyunu oynamak gerekiyor.