Gündem Restoranda yan bakma kavgasında öldürüldü

Restoranda yan bakma kavgasında öldürüldü

29.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tavşanlı’da bir restoranda baba oğul ile tartışan 18 yaşındaki Furkan Karataş ‘yan bakma’ yüzünden çıkan kavgada tabancayla öldürüldü

Restoranda yan bakma kavgasında öldürüldü

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesindeki bir restoranda yan bakma konusunda çıkan tartışmada 18 yaşındaki Furkan Karataş tabancayla öldürüldü. Polis, olayın şüphelisi olarak cezaevinden bayram iznine çıkan 51 yaşındaki Ali A. ile oğlu 17 yaşındaki B.A.’yı gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Olay, önceki gün 22.30 sıralarında Durak Mahallesi Uzunçarşı Caddesi’ndeki bir restoranda meydana geldi. Bir suçtan dolayı Kütahya Açık Cezaevi’nde hükümlü olarak kalan ve bayram iznine çıkan Ali A. oğlu B.A. ile restoranda içki içerken, iddialara göre başka masada oturan Furkan Karataş ile ’Yan bakma’ konusunda tartıştı. Tartışmanın ardından çıkan arbede sırasında Furkan Karataş, tabancayla açılan ateş sonucunda ağır yaralandı, Ali A. ile oğlu B.A. kaçtı. Bir kargo şirketinde dağıtım elemanı olarak çalışan Furkan Karataş, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Kaçan Ali A. ile oğlu B.A. kısa sürede gözaltına alındı. Ölen Furkan Karataş ile daha önce bir kavga yüzünden aralarında husumet bulunduğu belirtilen B.A. Karataş’ı kendisinin öldürdüğünü, kaçarken tabancayı attığını öne sürdü.