Gündem Resul Aydemir kimdir? (İşte çok konuşulan performansı)

Resul Aydemir kimdir? (İşte çok konuşulan performansı)

20.03.2017 - 08:39 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye 2017'nin finalistlerinden olan Resul Aydemir, karakteri ve yazdığı sözlerle ilk günden itibaren ilgi odağı olmuştu. Dodan Özer'le finale kalarak büyük bir başarı yakalayan Resul şampiyonluğu son anda kaçırdı. Peki Resul Aydemir kimdir?

Resul Aydemir kimdir (İşte çok konuşulan performansı)

O Ses Türkiye'nin en çok konuşulan yarışmacılarından biri Resul Aydemir... Dün akşam yayınlana O Ses Türkiye finalinde büyük bir başarı gösteren Resul son ikiye kalmayı başardı. Şampiyonluğu kaçırsa da sesini milyonlara duyuran Resul Aydemir büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

RESUL AYDEMİR KİMDİR?

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Resul Aydemir (Misal), Çocukluğum şarkısını seslendirdi. Tüm jüri üyeleri Resul Aydemir (Misal)'in sesine döndü. Resul, Gökhan ve Hakan'ın takımına katılmaya karar vermişti.

ACUN ÖZEL OLARAK DAVET ETTİ

Resul Aydemir'i özel olarak yarışmaya davet ettiğini söyleyen Acun Ilıcalı, Resul'un videolarını internette gördüğünü ve Türkçe rap sözü yazma konusunda en iyisi olduğunu belirtti.

YAPTIĞI İŞ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Resul Aydemir'in mesleği izleyenleri ve jüri üyelerini şaşırttı. Mezarlıklar Müdürlüğünde gassal olarak çalıştığını belirten Resul Aydemir, işinden memnun olduğunu ve manevi açıdan çok şey kattığını ifade etti.

RESUL AYDEMİR'İN PERFORMANSLARI