Editörün Seçtikleri Rexona ile ferahlık

Rexona ile ferahlık

20.04.2015 - 11:58 | Son Güncellenme:

Rexona’nın harekete duyarlı motionsense formülü, üstün performansıyla tüketicilerini asla yarı yolda bırakmıyor.

Rexona ile ferahlık

Dünyanın bir numaralı deodorant markası Rexona’nın harekete duyarlı motionsense formülü, üstün performansıyla tüketicilerini asla yarı yolda bırakmıyor. “Daha fazlasını yap” söylemiyle kullanıcılarını hep bir adım önde olmaya davet eden Rexona, sağladığı kalıcı ferahlık hissiyle ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

Her zaman daha fazlasını hedefleyenlerin bir numaralı deodorant markası olan Rexona, kadın ve erkeklere özel olarak geliştirdiği motionsense formülü sayesinde kullanıcılarına etkili korumanın yanı sıra geniş hareket özgürlüğü sağlıyor.

Hareketle birlikte aktif hale gelen motionsense formülü, günün en yoğun ve hareketli saatlerinde kalıcı bir ferahlık hissi sağlayarak kullanıcısını asla yarı yolda bırakmıyor. Kullanıcılarının formülündeki avantajları sonuna kadar deneyimleyebilmelerini amaçlayan Rexona, iletişim çalışmalarında da “daha fazlasını yap” söylemi ile herkesi özgürce hareket etmeye davet ediyor.

Rexona Shower Clean ile gün boyu süren duş ferahlığı!

Gün boyu duş ferahlığı hissini üzerinde taşımak isteyen Türk kadınlarına özel olarak geliştirilen Rexona Shower Clean, en hareketli anlarda bile etkisini göstererek kadınlara daha rahat hareket etme özgürlüğü sağlıyor. Rexona Shower Clean, kadınlara, ister gündüz alışverişte isterse gece özel bir davette, günün her anında özgürce hareket etme avantajı sunuyor.

Haberin Devamı

Rexona Xtra Cool erkeklere gün boyunca buz ferahlığı yaşatıyor

Aktif olmayı seven erkekler, Rexona Xtra Cool’un buz ferahlığı ile kendilerine daha özgür hareket alanları yaratabilirler. Hareketle birlikte aktif hale gelen motionsense formülüne sahip Rexona Xtra Cool, daha fazlasını yapmak isteyen erkeklerin kendilerini gün boyu ferah ve güvende hissedebilmeleri için özel olarak geliştirildi.

Yazarlar