Dış Mekan Rice Zorlu Center’da kapılarını açtı

Rice Zorlu Center’da kapılarını açtı

19.12.2017 - 16:00 | Son Güncellenme:

Mağaza ve kafe konseptini modern dokunuşlarla bir araya getiren ünlü dekorasyon markası Riceteria by Rice artık Türkiye'de.

Rice Zorlu Center’da kapılarını açtı

45 ülkede 2.500’den fazla noktada hizmet veren dekorasyon markası Rice, Türkiye’deki ilk mağazası Riceteria’yı İstanbul Zorlu Center’de açtı. Eğlenceli ve rengarenk ürünleri ile evlerde fark yaratan Rice, ürünlerini ilk olarak İstanbul’da Türkiye tüketicisinin beğenisine sunuyor.

Haberin Devamı

İşlevselliği canlı renkler ve kaliteyle birleştiren marka özel tasarım ürünleriyle dekorasyonda trendleri yakalamak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

Riceteria ile renkli molalar

Riceteria, günlük hayatın rutinine kısa bir ara vererek, aynı zamanda sağlıklı ve taze yiyeceklerle buluşabileceğiniz bir konsept sunuyor. Camdan porselene birçok ürün seçeneğinin yer aldığı Rice markasının baş kahramanları ‘melamin’ ve ‘raffia sepetler’. Raffia, Madagaskar’da palmiye yapraklarından yapılan doğal bir ürün olma özelliğini taşırkenRice melamini ise en yüksek standartlarda, BPA içermeden üretiliyor.

Bu yüksek kalite, eşsiz tasarıma sahip Rice ürünleri ve sağlıklı, taze Rice lezzetleri Zorlu Center’da sizlerle buluşuyor.

Yazarlar