Kayseri RIFAT YILDIRIM’DAN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET

RIFAT YILDIRIM’DAN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET

03.03.2015 - 17:33 | Son Güncellenme:

.

RIFAT YILDIRIM’DAN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Rıfat Yıldırım, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Rıfat Yıldırım, seçim sürecinin hayırlı olmasını diledi. Yıldırım, "İçinde bulunduğumuz süreç ülke olarak seçim sürecidir. Milletin vekalet verme ve partilerin aday adaylarını tanıma ve tespit etme sürecidir. Milletin kendine hizmet ettirme noktasında tercihi ile beraber doğal olarak bir yarış var. Özellikle partimiz için enerji daha yüksektir. İnşallah her şeyin başında kazasız ve belasız seçimleri yaşarız. Huzur içerisinde ve daha sonrada hizmet noktasında Allah hakkımızda hayırlısı versin" dedi.
Yıldırım ayrıca, "Milletvekilliği konusu olduğunda özellikle nasıl bir aday profili olduğunu şehir adına düşündüğümüzde şüphe yok ki şehrin meselelerine bakan şehrin içerisinde hayatın bütün alanlarında bulunan ve bu meselelere çözüm üretme noktasında elbette birikim ve tecrübenin olduğu gerçek bir avantajdır. İnşallah bu anlamda partimizin kurulduğu tarihten itibaren bu partide hizmet eden birisi olarak ifade etmek istersek siyasi edinmiş olduğumuz tecrübemiz, yapmış olduğumuz hizmetlerimiz ve başarılarımız bundan sonrada ileride ki başarıyı genele taşıma noktasında bir hayırlı niyetle yola çıktık" ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise, seçim sürecinde Yıldırım’a başarılar diledi.