Cadde Kim Kardashian'ın çıplak fotoğrafları internette

Kim Kardashian'ın çıplak fotoğrafları internette

22.09.2014 - 14:24 | Son Güncellenme:

Ünlülerin iCloud hesapları hacklenmeye devam ediyor. Uzun süredir bir cok ünlünün iCloud'u hacklenince ortaya cıkan görüntüler sosyal medyayı resmen yerinden oynatmıştı. Şimdiki hedef ise Rihanna ve Kim Kardashian oldu. Selena, Jennifer ve Kate Upton'dan sonrada Rihanna ve Kim'i hackleyenler çıplak fotoğrafları internette yayınladı.

Kim Kardashianın çıplak fotoğrafları internette

31 Ağustos'ta başlayan ünlülerin iCloud hesaplarından çalınanların yayınlanmasında üçüncü dalga başladı. Başta Rihanna ve Kim Kardashian olmak üzere pek çok ünlünün çıplak fotoğrafları, The Fappening adıyla paylaşıldı. 1 Eylül'de en büyük paylaşımların yapıldığı saldırıda, Eylül ayının 19'undan beri paylaşımların hızı artmıştı. Bu paylaşımlar 21 Eylül'de yine en üst düzeye çıktı. Pek çok ünlünün en özel fotoğrafları iCloud hesaplarından çalındı ve yayınlandı.

İŞTE O ÜNLÜLER

Rihanna, Kim Kardashian, Avril Lavigne, Scarlett Johannson, Emily Ratajkowski, Michalka Sisters, Leven Rambin, Meagan Good, Rachel Nichols, Gabrielle Union, Amber Heard ve daha pek çok ünlü ismin fotoğrafları paylaşıldı.

Haberin Devamı

Hollywood ünlüleri uzun süre rahat bir soluk alamayacak gibi görünüyor... Jennifer Lawrence, Kate Upton, Selena Gomez gibi ünlülerin i cloud hesaplarından sızdırılmasıyla başlayan 'korku dolu' günlerin ardıarkası gelmiyor. Şimdi de Kim Kardashian, Amber Heard, Rihanna gibi ünlülerin cep telefonlarından sızdırılan özel fotoğrafları internete yayıldı.

Skandalın halkasının yeni kurbanları arasında Vanessa Hudgens de var. Aktör Johnny Depp ile nişanlanan Amber Heard de cıplak görüntüleri sızdırılan ünlüler arasında.

Hollywood dünyası ikinci hacker şokunu yaşıyor. Aralarında Kim Kardashian’ın da bulunduğu birçok ünlünün özel fotoğrafları internete sızdı ve kısa sürede yayıldı. Ünlüler çıplak fotoğrafları internete sızdı! iCloud’tan çalınan özel fotoğraflar Reddit ve 4chan sitelerinden kısa sürede yayıldı.

Çıplak fotoğrafları olan ünlüler arasındaki en popüler isim ise Kim Kardashian… Sızan görüntülerde Kim Kardashian’ın iki fotoğrafı bulunuyor. Kim Kardashian, banyoda çektiği iki selfie’de çıplak poz veriyor. Diğer bir ayrıntı da parmağında evlilik yüzüğünün olmaması…

20 Eylül’de fotoğrafı yayılan diğer ünlüler ise Vanessa Hudgens, Aubrey Plaza, Mary-Kate Olsen, Hope Solo ve Gabrielle Union oldu.

Hollywood'un ünlüleri cep telefonlarından çalınan çıplak fotoğrafları yüzünden gergin günler yaşarken Kim Kardashian da topuklu ayakkabıları dışında başka hiçbir şey giymeden verdiği pozlarla konuşuluyor. GQ dergisi tarafından Yılın Kadını seçilen 33 yaşındaki Kardashian, derginin yeni sayısı için cüretkar pozlar verdi. Kardashian, dergiye verdiği bir pozunu da Instagram sayfasında paylaştı.

Kardashian'ın dergiyle yaptığı bu çalışmanın en önemli özelliği kızı North'un doğumundan sonra ilk kez böyle pozlar vermiş olması.

SElFIE'LERİNİ KİTAP YAPIYOR

Kim Kardashan sonunda bunu da yaptı.. Geçtiğimiz hafta ailesiyle gittiği Tayland gezisinde iki binden fazla selfie çektiği konuşulan Kardashian, en seksi pozlarını bir kitapta toplamaya karar verdi.

Kardashian'ın cüretkar pozlarının yer aldığı 352 sayfalık kitap 2015 yılının Nisan ayında satışa sunulacak. 33 yaşındaki Kardashian kitabının ortaya çıkış hikayesini de şöyle anlattı:

"Kanye'ye Sevgililer Günü için ne hediye etmem gerektiğini düşünüyordum. Sonra aklıma her erkeğin sevgilisinin seksi fotoğraflarını görmekten hoşlanacağı fikri geldi. O sırada Tayland'daydık ve yardımcım Stephanie'ye bir polaroid fotoğraf makinesini alıp benimle birlikte gelmesini söyledim. Kaldığımız evin dört bir yanında fotoğraflar çektik. Bu kitap fikri de böylece ortaya çıktı."

Kim Kardashian'ın Selfish (Bencil) adını verdiği ve aynı zamanda sosyal medyada son dönemin gözdesi olan Selfie'ye de gönderme yaptığı kitabıs 19.95 Dolar (yaklaşık 43 TL) fiyatla satılacak.

Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcıların gizli fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasının şoku sürüyor. Geçen ay aralarında Jennifer Lawrance, Kate Upton ve Selena Gomez gibi ünlü isimlerin çıplak fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından bu kez de popçu Rihanna ve Avril Lavigne'ın fotoğrafları sanal aleme yayıldı.

Haberin Devamı

Ağustos ayının son günlerinde Apple'ın bulut sistemi iCloud’dan sızan ünlülerin çıplak fotoğrafları ve seks videoları internette dolaşmıştı. FBI da olaydan kısa süre sonra soruşturma açmıştı.

Haberin Devamı

İnternete düşen ilk bilgilere göre, iPhone kullanan bu ünlülerin iCloud hesaplarının şifreleri ele geçirilmiş ve iPhone’ların önemli bir özelliği olan Find My iPhone’daki (iPhone’umu bul) açık sayesinde fotoğraf ve videolara da ulaşılmış. Apple ilk önce açığın kapatıldığını açıklamış, daha sonra ise olayın iCloud servisleriyle ilgili olmadığını duyurmuştu.

Haberin Devamı

Bu gelişmelerden haftalar sonra ise ilginç bir gelişme daha yaşandı. Aralarında dünyaca ünlü popçular Rihanna ve Avril Lavigne, oyuncu Kaley Cuoco ve sosyetik güzel Kim Kardashian'ın da bulunduğu çok sayıda ünlünün gizli fotoğrafları sanal aleme yayıldı.

Sosyal medya hesapları ve forumlardan hızla yayılan fotoğraflar sonrasında nasıl bir önlem alınacağı merak konusu oldu.