Dünya Rihanna’ya eskrimci sevgili

Rihanna’ya eskrimci sevgili

05.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın Met Gala’nın ardından gerçekleşen partide, İngiliz eskrim sporcusu Miles Chamley-Watson’la yakınlaştığı iddia edildi.

Rihanna’ya  eskrimci  sevgili

Hafta başında New York Metropolitan Müzesi’nde düzenlenen yılın galasında aynı masayı paylaşan ikili, galadan sonra 1OAK adlı gece kulübünde de samimi dakikalar yaşadı. Pagesix’in internet sitesinde yer alan habere göre, 29 yaşındaki şarkıcı kendisinden iki yaş küçük sporcuyla günün ilk ışıklarına kadar eğlendi. Bar görevlilerinden biri “İkisi de gece boyunca çiçeği burnunda bir çift gibiydi. Sabaha kadar dans edip birbirlerine sarıldılar” diye konuştu.

Haberin Devamı

Barbadoslu şarkıcı Rihanna’nın Met Gala’nın ardından gerçekleşen partide, İngiliz eskrim sporcusu Miles Chamley-Watson’la yakınlaştıkları iddia edildi. Hafta başında New York Metropolitan Müzesi’nde düzenlenen yılın galasında aynı masayı paylaşan ikili, galadan sonra 1OAK adlı gece kulübünde de samimi dakikalar yaşadı. Pagesix’in internet sitesinde yer alan habere göre, 29 yaşındaki şarkıcı kendisinden iki yaş küçük sporcuyla günün ilk ışıklarına kadar eğlendi. Bar görevlilerinden biri “İkisi de gece boyunca çiçeği burnundca bir çift gibiydi. Sabaha kadar dans edip birbirlerine sarıldılar” diye konuştu.