Teknoloji Rise of the Tomb Raider’ın PS4 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Rise of the Tomb Raider’ın PS4 Çıkış Tarihi Belli Oldu

20.07.2016 - 17:14 | Son Güncellenme:

Xbox One için zaman kısıtlamalı özel olarak geliştirilen Rise of the Tomb Raider, nihayet PS4 için de görücüye çıkmaya hazırlanıyor…

Rise of the Tomb Raider’ın PS4 Çıkış Tarihi Belli Oldu

20. yılını dolduran Lara Croft, yeni macerası ile PlayStation 4 konsolunu ziyaret etmeye hazırlanıyor. İlk olarak tam 20 yıl önce görücüye çıkan ilk Tomb Raider yapımı, epey başarılı bir satış grafiği elde etmiş ve bunun ardından bir seriye dönüşmüştü. 5. halkasından sonra ne yazık ki ağır eleştiriler almaya başlayan yapım, en nihayetinde 2014 yılında satışa sunulan halkasıyla eski köklerine geri dönmüş bulunmakta. Epey beğenilen ve milyonlarca adet satmayı başaran oyunun devamı niteliğinde olan Rise of the Tomb Raider ise bilindiği üzere çoktan beridir Xbox One üzerinde oynanabilmekte. Zaman kısıtlamalı olacak şekilde One’a gelen oyun, şimdi ise PS4 kullanıcıları ile buluşmaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili video paylaşan yapımcı firma, oyunun yeni sürümüne dair içerik detaylarını ve çıkış tarihi bilgisini takipçileri ile paylaştı.

Haberin Devamı
Birkaç Ay Sonra Bizlerle

Yapılan resmi açıklamaya göre Rise of the Tomb Raider, 11 Ekim 2016 tarihinde PlayStation 4 için satışa sunulmuş olacak. 20 yıla özel bir sürüm ile geleceği açıklanan bu versiyonunda yeni co-op mod, senaryo içeriği, kıyafetler ve daha birçok içerik bulunacak. Aynı içerikleri Xbox One ve PC kullanıcıları ile season pass ile birlikte edinebilecekler.

Sanal Gerçeklik Desteğine Kavuşuyor

Yeni sürümün en dikkat çekici özelliği ise sanal gerçeklik desteği içeren yeni bölümü. PlayStation VR desteğine sahip olacağı belirtilen yeni modun Lara Croft karakterini birinci bakış açısı ile kontrol etmemizi sağlayacağı bildirildi.