Gündem Rising Star Türkiye 2016‘nın yeni jüri üyeleri kimler olacak?

Rising Star Türkiye 2016‘nın yeni jüri üyeleri kimler olacak?

27.06.2016 - 09:53 | Son Güncellenme:

TV8 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sene yaz dönemi de ekranlarda olan Rising Star Türkiye programı yayın hayatına 2.sezonuyla merhaba demeye hazırlanıyor. Temmuz 2016’da TV8 ekranlarında başlayacak olan müzik yarışması Rising Star Türkiye 2016‘nın yeni jüri üyeleri kimler olacak belli oldu. Rising Star Türkiye’de Yılmaz Morgül’den sonra ünlü şarkıcı İrem Derici de jüri üyesi oldu.

Rising Star Türkiye 2016‘nın yeni jüri üyeleri kimler olacak

Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği, sunuculuğunu yine Öykü Serter’in yapacağı programda geçen sezon Demet Akalın, Fuat Güner, Gülben Ergen ve Mustafa Sandal jürilik yapmıştı. Programın yeni sezon jürileri netleşti. Daha önce Yılmaz Morgül, Emine Sandal’ın jüri koltuğunda oturacağı belli olmuştu. Merakla beklenen diğer jüri koltuğunu da İrem Derici kaptı. Acun Ilıcalı İrem Derici’nin jüri üyeliğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Haberin Devamı

Rising Star Türkiye’nin bu yılki yeni jüri üyesini Acun Ilıcalı resmi twitter hesabından attığı “Sevgili İrem Derici yeni sezonda Rising Star Türkiye jürisine dahil oldu, başarılar dileriz…” diye duyurdu. Ünlü şarkıcı İrem Derici, Acun Ilıcalı’nın bir diğer yarışması olan O Ses Türkiye’de yarışmış ve Hülya Avşar’ın takımında yer almıştı.

MUSTAFA VE EŞİ EMİNA SANDAL AYNI JÜRİ KOLTUĞUNDA

Temmuz ayında ekranda olacak programda Mustafa Sandal’ın şarkıcı eşi Emina Sandal da yetenek avcısı olacak. Yarışmada geçen sene de jüri olan Mustafa Sandal bu sene ise eşi Emina Sandal’la birlikte jüri koltuğunda oturacak. Daha önce O Ses Türkiye’de Gökhan-Hakan’da olduğu gibi Mustafa ve Emina Sandal da aynı jüri koltuğunu paylaşacak.

Haberin Devamı

Mustafa Sandal’la daha önce bir Reklam çalışmasında bir araya gelen Emina Sandal, böylece eşiyle ilk kez bir televizyon programında yan yana görülecek. Emine Sandal, daha önce ‘X Factor’ adlı yarışmada da jüri olmuştu.

İrem Derici Rising Star 2016’nın yeni jüri üyesi oldu.

Survivor 2016'nın fenomen yarışmacısı olan Yılmaz Morgül, Acun'un diğer projesi Rising Star'da jüri olacak.

"BENİ SEÇMEMİŞTİ ŞİMDİ YANIMDA!"

İrem Derici, ‘Rising Star Türkiye’de birlikte jüri üyesi olacağı Mustafa Sandal’a atıfta bulunarak, “Yarışmacı olduğumda beni seçmemişti ama şimdi yan koltuğumda” dedi.

TV8’de yayınlanacak ‘Rising star Türkiye’de jüri üyesi olan İrem Derici, Mustafa Sandal’a gönderme yaptı. Heyecanlı olduğunu belirten şarkıcı, “Bu durum çok büyük bir olay, sınıf atlama gibi” dedi. Derici, yıllar önce katıldığı ‘O Ses Türkiye’de kendisini seçmeyen Sandal’la ilgili, “Beş sene önce bana dönmemişti ama şimdi yan koltuğumda olacak” şeklinde konuştu.

Rising Star Türkiye 2016‘nın yeni jüri üyeleri kimler olacak

Lider Şahin’le ilişkisi hakkında ilk kez açıklama yapan şarkıcı, “Maşallah diyelim, güzel gidiyor. Herkesin keyfi yerinde” dedi. Sevgilisinin babası Selami Şahin’in “Oğlum hayatını yaşıyor, evlenmez” sözlerinin hatırlatılması üzerine “Öyle bir durum yok” diyen Derici, “Selami Bey’le daha önce yaptığımız projeler var ve yine birlikte çalışabiliriz” diye konuştu.