Gündem Rising Star Türkiye 2016 yayın tarihi belli oldu

Rising Star Türkiye 2016 yayın tarihi belli oldu

01.07.2016 - 10:46 | Son Güncellenme:

Tv8'de ekrana gelmesi beklenen Rising Star Türkiye’nin yayın tarihi belli oldu. Rising Star Türkiye adlı müzik yarışması 2016‘nın yeni jüri üyeleri daha önceden açıklanmıştı. Heyecanla beklenen Rising Star Türkiye ile ilgili merak edilenleri bu haberimizde takip edebilirsiniz..

Rising Star Türkiye 2016 yayın tarihi belli oldu

TV8 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sene yaz dönemi de ekranlarda olan Rising Star Türkiye programı başlıyor. İkinci sezonuyla ekrana gelecek olan programı ‘Rising Star Türkiye’nin yayın tarihi belli oldu!

Haberin Devamı

Yapımcılığını Acun Medya’nın üstleneceği, sunuculuğunu Öykü Serter’in üstleneceği, jüri koltuğunda İrem Derici, Yılmaz Morgül, Mustafa Sandal ve Emine Sandal’ın bulunacağı program 11 Temmuz’da yayın hayatına başlıyor.

”Rising Star Türkiye” yeni sezonun ilk bölümüyle 11 Temmuz Pazartesi 20.00’da TV8’de!

Rising Star Türkiye’de Yılmaz Morgül’den sonra ünlü şarkıcı İrem Derici de jüri üyesi oldu.

Rising Star Türkiye’nin bu yılki yeni jüri üyesini Acun Ilıcalı resmi twitter hesabından attığı “Sevgili İrem Derici yeni sezonda Rising Star Türkiye jürisine dahil oldu, başarılar dileriz…” diye duyurdu. Ünlü şarkıcı İrem Derici, Acun Ilıcalı’nın bir diğer yarışması olan O Ses Türkiye’de yarışmış ve Hülya Avşar’ın takımında yer almıştı.

Haberin Devamı

Merakla beklenen Rising Star Türkiye Temmuz ayında ekranda olacak programda Mustafa Sandal’ın şarkıcı eşi Emina Sandal da yetenek avcısı olacak. Yarışmada geçen sene de jüri olan Mustafa Sandal bu sene ise eşi Emina Sandal’la birlikte jüri koltuğunda oturacak. Daha önce O Ses Türkiye’de Gökhan-Hakan’da olduğu gibi Mustafa ve Emina Sandal da aynı jüri koltuğunu paylaşacak.

Mustafa Sandal’la daha önce bir Reklam çalışmasında bir araya gelen Emina Sandal, böylece eşiyle ilk kez bir televizyon programında yan yana görülecek. Emine Sandal, daha önce ‘X Factor’ adlı yarışmada da jüri olmuştu. Sunumunu Öykü Serter’in üstleneceği Rising Star Türkiye çok yakında Tv8'de..