Gündem Rising Star Türkiye 3. son bölümde neler oldu?

Rising Star Türkiye 3. son bölümde neler oldu?

19.07.2016 - 14:03 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranlarının beğenilerek takip edilen yarışma programı Rising Star Türkiye yepyeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlandığı günden itibaren ekrana kilitleyen Rising Star Türkiye 3. son bölümü ile muhteşem sesler dinletti. İşte Rising Star Türkiye ile ilgili detaylar...

Rising Star Türkiye 3. son bölümde neler oldu

En güzel sesleri dinlemeye ve oylamaya hazır olun! Vereceğiniz oylarla onlarıngeleceğini belirlerken hem jüri, hem de siz karar veriyorsunuz ve yarışmacılarınkaderine ortak oluyorsunuz.

Öykü Serter’in sunumuyla“Rising Star Türkiye” 18 Temmuz Pazartesi canlıyayınla 20.00’de TV8’de yayınlandı.Jüri koltuğunda eğlenceli yorumları ile Mustafa Sandal, Emina Sandal, İrem Derici ve Yılmaz Morgül! Birbirinden iddiali yarışmacılar kendilerini göstermek için sahnede...

Haberin Devamı

RİSİNG STAR TÜRKİYE 3. BÖLÜM İÇİN TIKLA

Rising Star Türkiye’de izleyiciler de verdikleri oylarla birer jüri üyesi.

Yayın Tarihi: 18 Temmuz Pazartesi
Yayın Saati: 20.00

Rising Star Türkiye Sevil Memetova: '19 dilde şarkı söylüyorum'

Programda dünyaca ünlü şarkıcı Whitney Houston'un 'I Have Nothing' isimli parçasını seslendiren Sevil Memetova sesiyle adeta jüri üyelerini kendinden geçirdi. Memetova, %87 oy alarak Rising Star Türkiye'de yoluna devam etti.

Sevil'in performansından sonra söz alan Yılmaz Morgül; 'Ben nasıl bir yorum yapmam gerektiğini şu anda tarif edemiyorum. Çünkü çok güçlü bir ses. Notalara çok sağlam basan bir ses. Ben kendisini tebrik ediyorum. Whitney Houston'un bütün şarkılarına ben aşığım. Sende de gerçekten onun yorumuna benzer bir hava var' dedi.

Sevil ise 'Başka şarkılarda söylüyorum. 19 dilde şarkı söyleyebiliyorum' dedi. Jüri üyeleri bunu duyduğunda şaşkınlığını gizleyemedi.