Muğla ROMALI SALİH UÇAN HEM İTALYA’YI HEM DE BABASINI SEVİNDİRDİ (ÖZEL HABER)

ROMALI SALİH UÇAN HEM İTALYA’YI HEM DE BABASINI SEVİNDİRDİ (ÖZEL HABER)

19.07.2014 - 18:02 | Son Güncellenme:

.

ROMALI SALİH UÇAN HEM İTALYA’YI HEM DE BABASINI SEVİNDİRDİ
 (ÖZEL HABER)

Fenerbahçe’den İtalya’nın Roma takımına transfer olan genç futbolcu Salih Uçan, çıktığı ilk maçında gol atarak İtalyanları sevindirdi. Yetenekli futbolcu Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan babası Durmuş Uçan’a da transfer hediyesi olarak motosiklet aldı. Motosikleti teslim alan baba Uçan, oğlu Salih Uçan’ı arayarak teşekkür etti.
Seri A’nın köklü takımı Roma’ya transfer olan genç futbolcu Salih Uçan, transfer hediyesi olarak babasına motosiklet aldı. Genç futbolcu, Roma’ya transferi belli olduktan sonra memleketi Marmaris’te bulunduğu sırada ayağından rahatsız olan anne ve babasının denize ve çarşıya rahat gidebilmesi için motosiklet almaya karar verdi. Kuzeni Ufuk Uçan’la birlikte motosiklet bayiine giden Salih Uçan, 6 bin lira değerinde bir motosiklet satın aldı.
Motosikletin plakasını forma numarası ile aynı isteyen Uçan, "48 SU 048" plakası için sıra beklerken İtalya'ya gitti. Plaka işlemleri tamamlanan motosiklet bugün babası Durmuş Uçan’a teslim edildi. Baba Uçan, İtalya’daki oğlunu arayarak teşekkür etti. Roma’da top koşturmaya başlayan genç futbolcu Salih Uçan, Fenerbahçe’ye transfer olduğunda da ailesine Marmaris’te lüks bir ev almıştı.