Tatil Romantik ve unutulmaz bir 14 Şubat gecesi

Romantik ve unutulmaz bir 14 Şubat gecesi

13.01.2015 - 14:21 | Son Güncellenme:

Shangri-La Bosphorus, Istanbul, “Seni Seviyorum” demenin en güzel halini yaşatmak için Sevgililer Günü’ne özel birbirinden romantik programlar sunuyor

Romantik ve unutulmaz bir 14 Şubat gecesi

İhtişamlı Boğaz manzarası, sıcacık atmosferi ve eşsiz konukseverlik anlayışı ile misafirlerine bambaşka deneyimler sunan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, “Seni Seviyorum” demenin en güzel halini yaşatmak için Sevgililer Günü’ne özel birbirinden romantik programlar sunuyor. Aşk ile hazırlanmış lezzetler, benzersiz bir konaklama ve Uzak Doğu’nun rahatlatıcı bakım ritüelleri ile 14 Şubat, bu yıl adeta bir rüya gibi yaşanacak.

Baş başa, romantik bir Sevgililer Günü yemeği

Keyifli atmosferi ve 6 aşamalı özel Sevgililer Günü menüsü ile IST TOO, sadece romantizmi değil lezzeti de doruklarda yaşamak isteyen çiftleri ağırlıyor. Pek çok seçkin lezzetin yer aldığı menüde kaz ciğeri, hurma ve limon kremalı kuzu kolu, poşe edilmiş kalkan ve deniztarağı gibi tatlar bulunurken, tango dans performansı geceye damgasını vuracak. Dahası, yemek sırasında yapılacak çekiliş ile bir şanslı çift, Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un Boğaz manzaralı ve konforlu süitlerinden birinde bir yıl boyunca geçerli olacak ücretsiz konaklama kazanacak. Canlı müzik eşliğinde devam edecek Sevgililer Günü yemeği, limitsiz yerli içki ve KDV dahil kişi başı 260 TL. Bu özel geceyi Boğaz’ın ışıklarına hakim en güzel masalarda geçirmek isteyenler için ise kişi başı KDV dahil 310 TL. Sevgilisiyle birlikte farklı ve otantik lezzetler ile bu özel günü kutlamak isteyenler için ise Shang Palace’ta yerini ayırtabilir. Yine canlı müziğin ve konaklama çekilişinin eşlik ettiği 7 aşamadan oluşan menü limitsiz yerli içki ve KDV dahil kişi başı 260 TL.

Romantik ve unutulmaz bir 14 Şubat gecesi...

Haberin Devamı


Sevgililer Günü’nü küçük bir tatile dönüştürmek ve bu özel gecenin ardından pırıl pırıl bir güne uyanıp özel brunch büfesi ile lezzetli bir başlangıç yapmak isteyenleri ise romantik bir konaklama paketi bekliyor. Odada “hoş geldiniz” ikramları, IST TOO’da iki kişilik brunch, CHI, The Spa’da çiftlere özel masaj ve geç çıkış olanağı sağlayan bu konaklama paketi 425 Euro’dan başlıyor.

Kendine ait üç ayrı terası, dekorasyonu, konforu ve ihtişamı ile kral ve kraliçelere layık bir deneyim sunan Shangri-La Süit ise Sevgililer Günü’ne özel eşi benzeri olmayan bir deneyim vadediyor. Bu masalsı günde Rolls Royce ile otele ulaşacak; mumlar, gül yaprakları, şampanya ve romantik sürprizlerle dolu süitinizin konforunu yaşayacaksınız. Nefes kesen panoramik Boğaz manzaralı terasınızda canlı müzik performansı ve Executive Şef tarafından hazırlanan iki kişilik romantik akşam yemeği gecenin en güzel anısı olurken, ertesi gün süitinizde servis edilecek olan kahvaltı ve odanızın konforunda sunulacak iki kişilik masaj ile rüya gibi bir Sevgililer Günü sizi bekliyor. Arzu ederseniz, bu romantik günü ölümsüzleştirmek için profesyonel fotoğrafçı tarafından gerçekleştirilecek 2 saatlik fotoğraf çekiminin de dahil olduğu bu özel konaklama paketi KDV hariç 20.000 Euro.

CHI, The Spa’dan Özel Bir Teklif

Uzakdoğu’nun en eşsiz bakımlarını İstanbul’a getiren CHI, The Spa, Sevgililer Günü’nde eşinizle birlikte kendinizi şımartmak için özel bir teklif sunuyor. Lüks araçlar ile otele ulaşımınızı sağladıktan sonra size özel ayrılmış bakım süitinde çilek, çikolata ve Dom Perignon eşliğinde uygulanacak olan Yin Yang masajı duyularınızı uyandıracak. Sevgililer Günü’ne özel bu spa paketi KDV dahil 950 TL.

Şubat Ayına Özel…

Bütün ay boyunca kendini daha da güzel ve bakımlı hissetmek isteyenler için CHI, The Spa’nın kadınlara özel bir sürprizi var. 60 dakikalık Ananda yüz bakımı, 15 dakikalık refleksoloji masajı, Shangri-La Bosphorus, Istanbul’un güzellik merkezi STYLIST’te saç ve makyaj dahil Sevgililer Günü özel bakım paketi, KDV dahil kişi başı 450 TL.