Konut Royal Plus'ta Erken Teslim

Royal Plus'ta Erken Teslim

09.07.2014 - 11:23 | Son Güncellenme:

Royal Plus Konutları'nda daire teslimleri başladı.

Royal Plusta Erken Teslim

Uran Holding’e bağlı Uransan A.Ş. tarafından Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgelerinden Yenimahalle Urankent’te 30 Ağustos 2014'de tamamlanacak olan Royal Plus Konutlarında daire teslimleri 20 Haziran 2014 tarihinde başlamıştır. Uransan A.Ş. tarafından gününden önce daire teslimatları başlayan Royal Plus projesinden konut sahibi olmak isteyenler erken teslimat avantajından faydalanıp hemen taşınabilmektedirler. Konut satış pazarlamasında anahtar teslim tarihleri genelde gecikmeli olduğundan sektörde erken gerçekleşen daire teslimleri firmaların güvenilir olduğunu kanıtlamaktadır. Uransan A.Ş. 5. Etap projesinden yine konut alanların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

İnşaat sektöründe çevreci yanıyla ön plana çıkan Royal Plus Konutlarında %25 enerji tasarrufu sağlanmaktadır. Doğayla barışık evler statüsünde olan proje enerji tasarrufunu 4 ayrı şekilde gerçekleştirmektedir.Royal Plus Konutları’nda sıcak su ihtiyacının 4’te 1’i güneş kolektörleri ile sağlanırken, lavabolardan alınan atık su temizlendikten sonra rezervuarlarda kullanılacak. Royal Plus Konutları’nda toplanan yağmur suları, belli filtrelemelerden geçirildikten sonra bahçe sulamasında kullanılacak. Projedeki ısı pay ölçer sistemi ile her daire ısındığı kadar ödeyecek.Böylece konut sahipleri, doğalgaz, elektrik ve sudan ciddi tasarruf sağlamış olacak.

Urankent’in 1.Etap Konutları, Prestij Konutları, Elit Konutları ve Mirage Bahçe Konutlarından sonraki 5. Etap projesi olan Royal Plus Konutları, toplam 11 bin 644 metrekare üzerinde 3 blok halinde inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1,3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere 5 farklı tipte ve toplamda 12 farklı metrekarede 192 daire bulunuyor.

Haberin Devamı

Müşterilerini daire sahibi yaparken kazandırmayı da hedefleyen Uransan, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle yatırımcısınada kazandırıyor. Bir projenin başlangıç ile bitiş döneminin arasındaki 1,5-2 yıllık sürede, daire teslim dahi edilmeden yüzde 20-25 oranında bir kazanç elde edilmiş oluyor. 219 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Royal Plus Konutları’nda hemen tapu teslim edilmektedir. Satışa sunulduğu ilk günden bu yana yoğun talep gören Royal Plus Konutlarında sınırlı sayıda kalan daireden konut sahibi olmak isteyenler çok özel şartlarda % 0 faizle kredi kullanabilmektedir. Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gören kampanyada müşteriler daire satış fiyatının %50'sini peşin, %50 sine ise 60 ayda %0 faiz oranıyla anlaşmalı bankalardan kredi kullanmaktadır. Gördüğü yoğun ilgiden dolayı % 0 faizli kampanya 31 Temmuz 2014 tarihine kadar uzatılmıştır.