Yüzyıllardır Lambert ailesinin çocuklarına Tanrıdan bir miras kalmaktadır.

Yüzyıllardır Lambert ailesinin çocuklarına Tanrıdan bir miras kalmaktadır.

Bu mirasla kötü ruhları görmeye başlayanları kötü bir sürpriz beklemektedir

Insidious: Ruhlar Bölgesi-Bölüm 2

Evleri bedensiz varlıklar tarafından işgal edilen Lambert ailesi, büyükannelerine taşınarak onlardan kurtulmak ister. Ancak, aileyi kötü bir sürpriz beklemektedir. Hayaletler onlara musallat olmuştur ve yeni evlerinde de onları rahat bırakmazlar. Esasında Lambert ailesinin çocuklarına yüzyıllardır Tanrı'dan bir miras kalmaktadır. Ve bu mirasın büyük bir bedeli vardır.

Haberin Devamı

Bebek telsizi korkutucu

Yüzyıllardır hayaletlerle uğraşan bir ailenin konu alındığı 'Ruhlar Bölgesi-2' ilk filmin kaldığı yerden başlıyor. Lambertlar bebeklerine musallat olan kötü ruhu yok ettiklerini sandıklarında esasında her şey baştan başlıyor. Bir ailenin bedensiz varlıklar karşısındaki çaresizliğini gözler önüne seren film, üzerine yapışan korkutma işini başarıyla gerçekleştiriyor. Bebek telsizinden çıkan sesler özellikle çocuğu olanları ürkütüyor. (Geçen aylarda oğlum dünyaya geldi. Ve bizimde bir bebek telsizimiz var. Filmi izledikten sonra hele bir de gece olunca bir fısıltı duyduğumda içim ürperiyor.)

Darphane gibi para bastı

Yönetmen James Wan, yine yapıyor yapacağını ama bazı sahneler ve hatta oyuncuların bile kendisi 'The Conjuring- Korku Seansı' filmini maalesef hatırlatıyor. Ben daha özgün bir senaryo beklerken hayal kırıklığına uğradım. Ancak, sinemaseverler pek hayal kırıklığına uğramamış görünüyor. İlk bölümü 1.5 milyon dolar gibi çok düşük bir bütçeyle çekilen film dünya çapında 97 milyon dolar hasılat elde etmişti. İkincisi 5 milyon dolara mal olan Ruhlar Bölgesi 2'nin dünya hasılatı ise şimdiden 155 milyon doları geçti bile...