Makyaj Rujunuzun rengi neyi ima ediyor?

Rujunuzun rengi neyi ima ediyor?

15.03.2012 - 14:14 | Son Güncellenme:

Canlı kırmızılar, göz alıcı pembeler ve parlak morlar. Her bir ruj renginin ima ettiği bir düşünce olduğunu biliyor muydunuz? İşte rujunuzun ifade ettikleri…

Rujunuzun rengi neyi ima ediyor

Klasik kırmızı

Kırmızı “beni fark et” rengidir. Kırmızı ruj kullandığınızda fark edilmeyi istediğinizi anlatmış olursunuz. Kız kıza dışarı çıkarken eğer hayatınızın aşkını bulmak istiyorsanız klasik kırmızı tonlarını tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Canlı Pembe

Parlak kırmızının klasik romantizmini taşımasa da canlı pembe tonları da macera dolu ve star bir kişilik olduğunuzun göstergesidir.

Koyu Mor

Sık tercih edilmese de kıyafete uygun olarak özellikle açık tenlilerde hoş duran koyu mor tonları risk almaktan korkmadığınızı gösterir. Dediğinde ve fikirlerinde kararlı bir imaj çizmek istiyorsanız koyu tonları tercih edebilirsiniz.

Nötr renkler

Cildinizle aynı renge sahip rujlar genelde soluk görünmenizi sağlar. Amacınız fark edilmek değil de sadece şık olmak ise nötr tonları tercih edebilirsiniz.

Turuncu tonları

Göze çarpan, belki ilk görüşte beğenilmeyen ancak kıyafete ve tarza bağlı olarak göz önünde bulundurulduğunda özellikle açık tenlilere çok yakışan turuncu rujlar canlılığın ve özgüvenin göstergesidir. Sizin yeniliklere ne kadar açık bir kişilik olduğunuzu ifade eder.

Yazarlar