Gündem Rus avukatı vurdu

Rus avukatı vurdu

01.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Antalya’daki yazlık bir sitede tatil yapan Diyarbakır Barosu’na kayıtlı avukat 35 yaşındaki Mustafa Kemal S., tartıştığı komşusu Rus avukat Ludmilla Drazdova’yı Türk eşinin yanında tabancayla ateş ederek ağır yaraladı.

Rus  avukatı vurdu

Konyaaltı İlçesi Akdeniz Bulvarı’ndaki olay, geçen pazar gece yarısı meydana geldi. 8 yıldır yaz aylarında tatil yaptığı sitedeki komşusu 34 yaşındaki Ludmilla Drazdova ile oturdukları dairenin önünde tartışan avukat Mustafa Kemal S., binadan ayrılmak isteyen çiftin önünü keserek ateş açtı. Göğsüne 4 kurşun isabet eden Drazdova yere yığılırken, Kemal S. ise tabancayla havaya ateş ederek kaçtı.

Haberin Devamı

Gönül ilişkisi iddiası
Olaydan sonra otobüsle memleketi Diyarbakır’a gittiği belirlenen Mustafa Kemal S.’nin yakalanması için polis ekipleri, evinde ve gidebileceği diğer adreslerde önlem aldı. Mustafa Kemal S., evine yakın bir noktada yakalandı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüpheli, usma hakkını kullanarak ifade vermedi. İşlemlerin ardından bugün uçakla Antalya’ya getirilen Mustafa Kemal S., sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek. Drazdova’nın sanıkla gönül ilişkisi yaşadığı ve olayın bu nedenle çıktığı iddia edildi.
Ağır yaralı Drazdova’nın tedavisi ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde sürüyor.