Dünya Rus basını: Yaralılar arasında bir Rus da var

Rus basını: Yaralılar arasında bir Rus da var

29.06.2016 - 09:52 | Son Güncellenme:

İstanbul'daki havaalanını saldırısına sayfalarında geniş yer ayıran gazeteler, hastaneye taşınan yaralılar arasında bir Rus'un da bulunduğunu yazdı.

Rus basını: Yaralılar arasında bir Rus da var

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen saldırı Rus basınında da büyük yer buldu. Bir çok basın kuruluşu yaşanan olayları canlı olarak okuyucu ve izleyicisi ile paylaştı.

Haberin Devamı

Rossiyskaya Gazeta ise, yaralılar arasında bir Rus vatandaşı da olduğunu bildirdi.

Rossiyskaya Gazeta kaynakları, Atatürk Havalimanı’ndaki patlamada yaralananlar arasında Rus vatandaşı olduğunu bildirdiler. Haber kaynağı hastaneye götürülen bir Rus vatandaşı olduğunu belirtilirken, Bahçelievler’de bir kliniğin bilgileri doğruladığını yazdı.

Ren Tv: Blogcular Tataristanlı bir grup genç dansçı patlamalar sırasında İstanbul havaalanında olduğunu bildirdi.

RIA NOVOSTI: İSTANBUL’DA SERİ PATLAMALAR

Rus resmi haber ajansı Ria Novisti "İstanbul’da seri patamalar" başlığı ile verdiği haberde yaşanan gelişmeleri anlık olarak okuyucularına aktardı.

Rusya Ankara Büyükelçiliği Basın Sözcüsü İgor Mityakov, Rus vatandaşlarının yaşanan patlamalarda zarar gördüğüne ilişkin bilginin kendilerine ulaşmadığını bildirdi.

Haberin Devamı

İnterfax: İstanbul’daki havaalanı patlamasında ölenlerin sayısı 50 civarına yükseldi.

Haber ajansı daha önce İstanbul valisinin 28 ölü 60 yaralı olarak açıkladığı sayının değiştiğini ve hayatını kaybedenlerin sayısının 50 civarına yükseldiğini yazdı.