Cadde Rus milyarder mega yatıyla Fethiye’de

Rus milyarder mega yatıyla Fethiye’de

19.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tatil için Muğla’nın Fethiye ilçesine gelen Rusya’nın en zengin işadamlarından Andrey Melnichenko, Sırp asıllı model eşi Aleksandra Melnichenko’nun ismine ithafen ’A Hamilton’ adını verdiği mega yatını Belceğiz Plajı açıklarına demirledi.

Rus milyarder mega yatıyla Fethiye’de

Deniz altı tasarımlı mega yat, Ölüdeniz’de tatil yapan turistlerin yoğun ilgisini çekti. Yatı görmek isteyen yerli ve yabancı turistler, Belceğiz Plajı’na akın etti. 119 metre uzunluğunda, 18 metre genişliğindeki 8 katlı süper yatın yapımı 4 yılda tamamlandı. Saatte 26 mil hız yapabilen yatta sualtı izleme odası da bulunuyor.

Haberin Devamı


Korumaları plajda bekledi
Yamaç paraşütüyle uçmak isteyen Melnichenko Babadağ’ın zirvesinden bir yamaç paraşütü pilotuyla birlikte ikili atlayış yaptı. Melnichenko, atlayışla birlikte Belceğiz Plajı açıklarında demirli süper lüks yatını da gökyüzünden izledi. Ölüdeniz manzarası eşliğinde yarım saat havada kalan Melnichenko, sorunsuz bir iniş gerçekleştirdi. 300 lira olan atlayış ücreti için 600 lira ödeyen Melnichenko, Belceğiz Plajı’nda inişini bekleyen korumalarıyla birlikte yatına gitti.