Dünyadan Futbol Alex'ten ilk açıklama

Alex'ten ilk açıklama

13.10.2012 - 15:06 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ile yollarını ayırmasının ardından ülkesi Brezilya’ya dönen Alex de Souza doğduğu kent Coritiba’da çoşkuyla karşılandı. Afonso Pena Havaalanında futbola başladığı Coritiba takımının taraftarlarınca karşılanan yıldız futbolcu, ayağının tozuyla ilk açıklamasını yaptı.

Alexten ilk açıklama

Onur Dinçer / Skorer Özel

Haberin Devamı

Gazetecilerin hangi takımı seçeceği yönündeki sorularına, oynayacağı takıma kafasında çoktan karar verdiğini söyleyerek yanıt veren Alex, “Hangi takımın formasını giyeceğimi biliyorum. En kısa zamanda herkes bunun hangi takım olduğunu öğrenecek. Gelecek günlerde bu konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Şimdi biraz dinlenmek istiyorum sanırım 10 gün içinde açıklayacağım” dedi.
Karşılamadan çok etkilendiğini de söyleyen Alex, “Böyle bir kalabalıkla, sabahın 8'inde böylesi bir karşılama beklemiyordum. Bu çok heyecan verici birşey. Coritiba’dan ayrılalı çok uzun zaman oldu. 1997’de ayrılmıştım” diye konuştu. Kendisini bir idol olarak kabul eden hayranlarının isteklerini kırmayan Alex’in havaalanında bol bol imza dağıttığı ve fotoğraf çektirdiği bildirildi.

Coşkulu karşılama

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sona erdiren ve dün akşam özel uçak ile Brezilya'ya dönen Alex de Souza'yı Brezilya'da Coritiba taraftarları karşıladı.

Alex'i Brezilya'da karşılaşmak için Coritibalı taraftarlar daha önceden organize olmuşlardı. Coritibalı futbolseverler ellerinde bayraklarla, havalimanında Alex'i büyük bir coşkuyla karşıladılar.

Yıldız futbolcuyu kalabalık bir grup tezahüratlarla selamlarken Alex de Souza'nın üzerinden "İstanbul" yazılı tişörtü çıkartmaması da dikkatlerden kaçmadı.

BREZİLYA'DAN İLK TWEET!

Brezilyalı yıldız uçaktan iner inmez "Afonso Peno Havaaalanı'ndaki karşılama için taraftarlara teşekkür ederim" diye yazarken sonra da "Curitiba'da" dedi.