Gündem Rüya dizisi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Rüya dizisi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

12.09.2017 - 11:33 | Son Güncellenme:

Rüya dizisinin 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Rüya'da Elif'in sırrı ortaya çıkıyor, olaylar nasıl değişecek? Alaz'ın Cihan'ın oğlu olduğunu ortaya çıkaran Gülendam ise kendi başını yakacak. yaşadıklarının yükünü daha fazla taşıyamayan Elif ise ölümün kıyısında... İşte Rüya'nın yeni bölüm fragmanı...

Rüya dizisi 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

SHOW TV'nin sevilen dizisi Rüya'nın 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Ruhşan’ın Cihan’dan ayrılmak istediği, Elif’in Alaz’ın planlarına engel olmak için karşısına geçtiği ve Faysal’ın Cihan’ın gayrimeşru çocuğu olduğunu öğrendiği tanıtımda yaşadıklarına dayanamayan Elif’in uçurumun kıyısına geldiği anlar büyük heyecan yarattı.

Rüya 9. bölümde Elif'in sakladığı sır ortaya çıkıyor. Cihan'ın gayrimeşru oğlu olduğunu öğrenen Gülendam ise bunu kocasına söylüyor. Herkesin sırlarının tek tek ortaya çıkmasıyla dengeler alt üst oluyor.

Alaz'ın Elif'e savurdğu tehditler ise henüz bitmiş değil. Arkasına ailesini alan Elif ise artık Alaz karşısında daha güçlü. Taşıdığı yükleri artık taşıyamayan ama ne yapacağını da bilemeyen Elif uçurumun kenarına gelmiştir. Elif bu yüklerden sebep intihar mı edecek yoksa kararından vaz mı geçecek?

Haberin Devamı

RÜYA 9. BÖLÜM FRAGMAN

RÜYA FİNAL Mİ YAPIYOR?

"Show TV'nin iddialı başlayan dizisi Rüya, sadece 8 bölüm dayanabildi. Reytingler düşük gelince dizinin final yapma kararı aldığı konuşuluyor.

Show TV'nin yaz döneminde ekrana çıkan iddialı dizisi Rüya, final mi yapacak? Salı günleri yayınlanan dizi, geçtiğimiz hafta gün değiştirip, pazar gününe geçmişti."

Yapımcıdan ise henüz net bir açıklama gelmedi...